Oldal frissítése

Xiaomi TV

Xiaomi TV

Xiaomi TV - szórakozás otthon és útközben egyaránt

A Xiaomi a leggyorsabban növekvő elektronikai márka. Magyarországon a negyedik leggyakoribb telefon márka, emellett a telefonokon kívűl rengetegen választják még a Xiaomi okosóráit és fitnessz karkötői. A Xiaomi azonban nem csak mobiltelefonokat kínál. Ettől a népszerű gyártótól már televíziók, multimédiás központok, projektorok és monitorok formájában is lehetnek szórakoztató társaid. Fedezd fel az Android TV-t, és férj hozzá kedvenc streaming alkalmazásaidhoz és a játékok széles választékához.

Xiaomi TV

A Xiaomi TV tökéletes társad lesz

A Xiaomi okostévé kiváló képet és tökéletes színeket kínálnak, köszönhetően az ultrafinom 4K Ultra HD felbontásnak és az akár 55″-es képátlónak. A prémium fémfelületnek is örülni fogsz, megfizethető áron. Természetesen élvezheted a Wi-Fi csatlakozást, a Google Assistant vagy az Amazon Alexa vezérlést és a mobiltelefonos képmegosztást. Ha már unod a távirányító gombjait, a Xiaomi TV segítségével egyszerűen használhatod a hangot.

Végtelen szórakozás a Xiaomi TV Sticky és TV Boxokkal

A Xiaomi segítségével csak egy képernyőre vagy projektorra van szükséged a médiához való hozzáféréshez. A Full HD vagy 4K felbontású, kiváló minőségű Dolby Audio és DTS Surround Sound hangzással rendelkező médiaközpont a többit elvégzi. Az egyik lehetőség a hordozható Xiaomi TV Stick. Csak csatlakoztasd a tévédhez, és pillanatok alatt élvezheted a streaming szolgáltatásokhoz és alkalmazásokhoz való csatlakozást szinte bárhol. A Xiaomi TV Box ugyanígy szolgál majd. Felejtsd el a zsúfolt gombokat, és próbáld ki a hangalapú keresést.

Xiaomi Mi TV Stick
Xiaomi TV projektor

A Xiaomi projektorok tökéletesen nagy képet biztosítanak

Igazán nagy képet szeretnél? A Xiaomi 4K lézerprojektor akár 150″ képátlójú kijelzőt is képes biztosítani anélkül, hogy lemaradnál a minőségi látványról. Nagyszerű választás Xiaomi TV modellekhez. Azonban a kompakt Full HD projektoroknak is örülni fogsz, amelyek súlya körülbelül 1 kg, és akár 120″ méretű képet is képesek megjeleníteni, így könnyen magaddal viheted őket bárhová. A Xiaomi projektorok integrált Android TV-vel, streaming-kompatibilitással és akár 30 000 órás élettartamú lámpával hosszú ideig gondoskodnak a szórakoztatásodról.

Xiaomi monitorok az irodába és a játékbarlangba

A Xiaomi monitorok az IPS technológiának köszönhetően kiváló színvisszaadást és széles betekintési szögeket biztosítanak. Mind az irodai, mind a játékmonitorok vékony kerettel, Full HD vagy WQHD felbontással és akár 34″-es képátlóval büszkélkedhetnek. A 144 Hz-es frissítési frekvenciával és 4 ms válaszidővel rendelkező ívelt monitor tökéletes, elmosódás mentes képet biztosít. Az ultraszéles panoráma kijelzővel és a 21:9 képaránnyal együtt a Xiaomi bármely játék akciójának közepébe helyez, vagy lehetővé teszi a hatékony multitaskingot a munkahelyeden.

Xiaomi monitor
Paraméterek módosítása
6 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10