Oldal frissítése

Panasonic TV

VISSZA AZ ÖSSZES TV-HEZ Philips TV

Fontos Önnek a kompromisszumok nélküli minőség? A konzolos játékok igényes gamerei közé tartozik? Vagy maximálisan ki akarja élvezni a filmélményeket? Vagy a televízió a multimédiás szórakozás középpontja az Ön számára? A Panasonic mindenkinek kínál TV-t. Válasszon a modern technológiájú, magas 4K felbontású és a legmodernebb HDR formátumokat támogató OLED és LED televíziók széles választékából.

PRÉMIOVÉ TV Panasonic

PRÉMIUM TV

Japán prémium minőség, hollywoodi filmesek által finomhangolva. Élvezze a maximális filmminőséget megalkuvás nélkül.

  TOVÁBB
Panasonic herní televize

GAMING TV

TV az igényes játékosnak. A Game Mode Extreme és a HDMI 2.1 kombinációja villámgyors válaszidőt garantál, és támogatja a legújabb konzolokat.

  TOVÁBB
Panasonic OLED televize

OLED TV

Valóban sötét fekete, gazdag színek, magas kontraszt és precíz HDR. Egyedül az OLED TV jeleníti meg a tökéletes feketét a lélegzetelállító élményekhez.

  TOVÁBB
Panasonic 4K Android TV

4K Android TV

Rengeteg alkalmazás és tartalom. Az okos televízió Android TV-vel és a Google Play áruházzal a szórakozás központja lesz.

  TOVÁBB

Panasonic televízió

A Panasonic az elektronikai eszközök tradicionális japán gyártói közé tartozik, hagyományai egészen 1918-ig nyúlnak vissza. Az új Panasonic televízióknak köszönhetően elsőosztályú filmélmények részese lehet. See it all / Feel it all (Látni annyi, mint érezni). A Panasonic technológia több, mint egyszerű filmnézés. A hollywoodi filmesekkel együttműködve kialakított Panasonic 4K OLED TV képe olyan lenyűgöző, hogy a szó szoros értelmében eláll tőle a lélegzete. A varázslatos térhatású hangnak köszönhetően olyan érzése lesz, mintha a film cselekményének résztvevője lenne. Ne kössön kompromisszumokat, támaszkodjon a bevált minőségre és éljen át csúcsminőségű élményeket!

OLED televize Panasonic

OOLED TV - lélegzetelállító képminőség

A legmagasabb színvonalú TV-modellekben levő Master HDR OLED Professional Edition panel és a mesterséges intelligenciával ellátott HCX Pro AI processzor a csúcson tartja a Panasonic televíziókat. A professzionális 4K OLED panel Japánban készül és kivételes fényt és kontrasztot kínál. A maximális kontraszt érdekében képes a tökéletes feketét megjeleníteni. A Panasonic HCX Pro AI processzor azonnal elemzi a képet, és az elsőosztályú teljesítmény érdekében adaptálja a színpontosságot, a kontrasztot és a tisztaságot. Magától értetődik a HDR10+ Adaptive vagy a Dolby Vision IQ támogatása.

Prémium TV: Intelligens kép és hang

A japán minőségű Panasonic televízió tekintélyes értékelésekkel büszkélkedhet. A legújabb Panasonic televíziók a mesterséges intelligenciával ellátott nagy teljesítményű HCX PRO AI processzorral automatikusan képesek hozzáigazítani a képet és a hangot az adott helyzethez és az éppen nézett tartalomhoz. A mesterséges intelligencia felismeri a sportot, az élő zenét, a filmek egyes jeleneteit és más tartalmakat, és így képes a legjobb képet és hangot visszaadni. A hollywoodi filmesekkel együttműködve kialakított japán minőség kifinomult filmélményt kínál az Ön otthonában.

Premiove televize Panasonic
Herní televize Panasonic

Game Mode Extreme - lenyűgöző sebességű játék

A speciális Game Mode Extreme játékmód a Panasonic 4K televíziókat új játékos szintre emeli. A HCX Pro AI processzor közel felére csökkenti a bemeneti késleltetést a 2020-as OLED modellekhez képest. Az új HDMI 2.1 támogatja a magas képfrissítési rátát (HFR) és a változó frissítési gyakoriságot (VRR), és ezzel új szintre emeli a nagy teljesítményt igénylő valósághű játékábrázolást például a legújabb játékkonzoloknál. Egyes Panasonic OLED televíziók AMD Freesync Premium tanúsítvánnyal rendelkeznek, így a legjobb játékélményt nyújtják a legújabb játékberendezésekkel. Élvezze a 4K felbontást, a folyamatos képet, és hagyja, hogy magával ragadja a gaming világa.

Android TV – a szórakozással és alkalmazásokkal teli világ

Miért korlátozná az otthoni szórakozást csak a TV-műsorra? Az Android TV nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a Netflix, HBO GO és más szolgáltatók filmjeit és sorozatait nézze, hanem feltelepítheti kedvenc alkalmazásait is a Google Play áruházból. Vezérelje televízióját kényelmesen, hanggal a Google Assistant funkció segítségével. A Chromecast built-in™ segítségével csodálatos színekben és lenyűgöző 4K részletességgel nézheti kedvenc filmjeit, sorozatait vagy játékait.

Panasonic Android TV
Paraméterek módosítása
56 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20