Oldal frissítése

TCL TV


TCL SOUNDBAROK

Válassz a TCL tévék közül!
A legújabb QLED, Mini LED és Dolby technológiák lehetővé teszik, hogy korlátlan szórakozásban részesülj a legkiválóbb minőségben. Ezen felül a Google TV platformon számos alkalmazás tartalmát is megtekintheted.

Mini LED TCL tv

Mini LED

A legkifinomultabb háttérvilágítási technológia, amely több ezer apró LED pontos vezérlésével rendelkezik. Ennek eredményeként kiváló fényerőt, kontrasztot és mély fekete színeket érhetünk el.

  NÉZD MEG
QLED TCL tévé

QLED

A fejlett technológia Quantum Dot szűrő segítségével több mint egymilliárd színt és árnyalatot kínál, így 100%-os színhűséget biztosítva.

  NÉZD MEG
RK TCL tévék

8K

Több mint 33 millió képpont gondoskodik arról, hogy a kép tökéletes legyen, és ne maradjon ki egyetlen részlet sem.

  NÉZD MEG
TCL Google TV

Google TV

A Google legújabb Smart TV rendszere hatalmas szórakozási lehetőségeket kínál, beleértve több mint 700.000 filmet streaming szolgáltatásokból, játékokat és még sok mást. Mindezt könnyen áttekinthető és egyszerű módon érheted el.

  NÉZD MEG

TCL TV – Vezető a Mini-LED TV kategóriában

A TCL Electronics a világ második legnagyobb televízió gyártója és a kijelzőtechnológia egyik legfőbb innovátora. A szélesebb értelemben vett fogyasztói elektronikai szegmensben a világ vezető márkái közé sorolhatjuk. A TCL az Android TV / Google TV dizájnos televíziók széles választékát kínálja, mindezt hatalmas alkalmazási és funkcionális lehetőségekkel, az új DVB-T2 műsorszórási szabvánnyal, akár 8K felbontásban és a legfejlettebb Mini-LED háttérvilágítási technológiával, beleértve a QLED technológiát a tökéletes színek elérése érdekében. A TCL TV prémium minősége nemcsak a filmek és a tévésorozatok rajongóinak, hanem a i  legigényesebb játékosoknak vagy akár a sportrajongóknak is egyaránt tetszeni fog.

TCL A GOOGLE TV-VEL

Számos modell most új szelet kap a vitorlájába a legmodernebb Google TV operációs rendszer formájában, amely rengeteg intelligens funkciót kínál, valamint rengeteg alkalmazás, köztük a Netflix, az HBO Max, a Disney+, az AppleTV és még sok más alkalmazás támogatását. A Google TV jelentősen leegyszerűsíti a keresést, és intelligens algoritmusok segítségével biztosítja, hogy a TCL TV mindig valami újat kínáljon.

Mini-LED TCL televízió

A TCL Mini-LED televíziók az elsők a maguk nemében a világon

A Mini-LED technológia a háttérvilágítás legújabb és legfejlettebb formája, amelynek úttörője a TCL vállalat. Több ezer miniatűr LED-et osztanak fel a közvetlen háttérvilágítás egyedileg szabályozható zónáira, hogy a HDR-tartalmak részletességének és mélységének megjelenítéséhez szükséges fantasztikus fényerőt fejlesszenek ki, miközben a nagyszerű moziélményhez a mély fekete színek is fennmaradnak. A QLED technológiával kombinálva tehát egy TCL TV abszolút tökéletes színeket biztosít.

Fényerővel, finomsággal és élettel teli színek csak a TCL QLED TV-vel

A Quantum Dot technológia az oka annak, hogy egy TCL TV az élénk és természetes színek ilyen gazdag palettájával rendelkezik - azaz több mint egymilliárd színnel. Akár 100 %-os színtérfogat is lehetséges minden fényerősségnél. A TCL tévék így részletgazdag és teljes képet nyújtanak. A Quantum Dot technológián alapuló televíziók teljes kategóriáját QLED-nek nevezik.

QLED TCL tv
SMART TCL tv

Hihetetlenül intelligens és hasznos TCL SMART TV

A TCL tévék az Android TV operációs rendszert vagy annak Google TV kiterjesztését használják. Ezek az operációs rendszerek a Smart TV kategóriában a legjobban felszerelt alkalmazások és funkciók közé tartoznak. Ennek köszönhetően nemcsak a Google Play Áruház rengeteg alkalmazásához juthatsz hozzá, hanem olyan beépített funkciókhoz is, mint a Chromecast vagy a Google Assistant, amelyek lehetővé teszik a mobileszközökről történő tartalommegosztást vagy a digitális tartalmak egyszerű és kényelmes elérését is. Egy TCL TV az elegáns kialakításának köszönhetően szintén az intelligens otthon részévé válik.

A TCL TV-k a Dolby Atmos & Dolby Vision technológiákat használják

A Dolby Laboratories vállalat már évtizedek óta prémium minőségű kép- és hangtechnológiákat hoz a filmek világába. A TCL tévék szó szerint a világ minden otthonába eljuttatják ezeket a technológiákat a nagyszerű film-, játék- és zenei élmények eléréséhez. A Dolby Atmos az eddigi legmagasabb szintű térhatású hangzás, a Dolby Vision pedig gondoskodik a tökéletes HDR képminőségről. Merülj el az események világában ezeknek a nagyszerű technológiáknak köszönhetően a TCL TV segítségével, és élvezd otthonod kényelmében a képet, valamint a hangzást, akárcsak moziban lennél.

TCL tv Dolby Atmos és Dolby Vision
Gaming TCL tévék

A TCL gaming televízió garantálja a folyamatos és részletekkel teli képet

A TCL tévé a játékosok nagy kedvence. A HDMI 2.1 és a 100 Hz-es panel kombinációja a legigényesebb játékosok egyik bálványa. A kiválasztott modellek, mint például a C728 és a C825, képesek a játékokat nagy 4K felbontásban, akár 120 FPS képkockasebesség mellett is megjeleníteni. A HDMI 2.1 lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd a változó képfrissítési frekvencia VRR (Variable Refresh Rate) funkciót a sima és akadozásmentes kép elérése érdekében. Az ALLM (Auto Low Latency Mode) funkció pedig automatikusan biztosítja a lehető legrövidebb válaszidőt (15 ms alatti input lag) és a játékokhoz ideális képbeállításokat egyaránt.

TCL TV Game master
Paraméterek módosítása
89 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05