Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SONY TV

SONY SOUNDBAROK

A Sony BRAVIA TV-k soha nem látott nézési élményt nyújtanak tökéletes hangzással és képi harmóniával. Továbbá, használatuk nagyon egyszerű, és csodás megjelenéssel büszkélkedhetnek.

Sony 8K TV

BRAVIA | 8K

Tökéletes 8K felbontás lenyűgöző hangzással és hihetetlenül valósághű képekkel. Élvezd a finom részleteket, amelyeket korábban sosem láthattál.

  MUTASD
Sony OLED TV

BRAVIA XR | OLED

Mélyfekete árnyalat és tiszta, harmonikus hangzás. A nagy teljesítményű processzor gyönyörű OLED képet biztosít, amely tökéletesen illik a hanghoz.

  MUTASD
Sony Android TV

Android TV | Google TV

A Sony okos TV-i az alkalmazások széles választékával több örömet és szórakozást hoznak az életedbe.

  MUTASD
A Sony TV újdonságai 2021

Nextgen TV-k játékhoz

Az akadásmentes és tiszta 4K/120fps-es kép rövid válaszidővel ideális a következő generációs játékokhoz.

  MUTASD

SONY televíziók

A gyakran csak Sony-ként emlegetett Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán nemzetközi vállalat. TV-k, hangeszközök, mobiltelefonok, valamint játékkonzolok és egyéb készülékek előállításáról híres. Ugyanakkor a Sony kulcsfontosságú technológiákkal is gazdagította a globális piacot. A Sony TV-ket a legjobbak között tartják számon. A kínálatban 4K Ultra HD TV, Android TV, OLED TV, de egyedülálló gaming TV is található.

Sony ocenění
Sony BRAVIA XR Z9J

A BRAVIA XR Z9J széria MASTER Series TV-i

A 8K felbontás csúcsrealizmusa, intelligenciával inspirálva. Nézd, milyen valósághű a kép ezen a szélesvásznú 8K TV-n, amelyet forradalmi Cognitive Processor XR működtet.


.

A BRAVIA XR A90J széria MASTER Series TV-i

Új OLED technológia tökéletes fényerővel és emberi intelligenciával. Vess egy pillantást a forradalmi Cognitive Processor XR-rel ellátott, legújabb OLED TV-inkre. Élvezd az egyedülálló kontrasztot kivételes fényerővel és a fekete gazdag árnyalatait a lenyűgöző megjelenésű, sima kávák között.

Sony BRAVIA XR A90J
Sony Google TV

Google TV. Szórakozás, amelyet imádni fogsz.

Nézz 700 000 filmet és műsort egy helyen. A Google TV áthelyezi a különféle alkalmazásokból és feliratkozási szolgáltatókról származó tartalmakat, és be is kategorizálja azokat a számodra. Egy bizonyos cím megtalálásához elég, ha csak kimondod a nevét. Vagy keress az általános ajánlások között. A telefonodról is adhatsz hozzá listát, így az ajánlott tartalmak mindig naprakészek lesznek. A Google TV, továbbá, több, mint 7 000 alkalmazást kínál, a legtöbb okos TV-hez.

Nextgen TV-k Gaminghez

Az akadozásmentes és tiszta 4K/120fps-es képeket és rövid, 8,5mp-es válaszidőt biztosító 2021-es modellek ideálisak a következő generációs játékokhoz, és az új XR processzorral kombinálva lehetővé teszik, hogy teljes mértékben átadd magad a játékok nyújtotta élménynek.

Next-gen TV pro Gaming

Paraméterek módosítása
124 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05