Oldal frissítése

Tefal ZE550D38 Express Centrifugal

Kiegészítők a termékhez

Tefal ZE550D38 Express Centrifugal

Egy egészséges életmód a konyhában kezdődik. Készítse magadnak és szeretteidnek minden nap vitaminokkal teli egészséges gyümölcsleveket a Tefal ZE550D38 Express Centrifugal gyümölcscentrifugával. Mindent másodperceken belül könnyedén feldolgoz. A széles töltőnyílásnakköszönhetően nem kell időt töltened azzal, hogy felvágd vagy meghámozd a gyümölcsöt. Két sebesség közül választhatsz. Az alacsony sebesség a lágy nyersanyagokhoz, a magas a keményekhez használható. Az erőteljes 800 W-os motor mindennel megbizrkózi. Neme kell félned a nagy teljesítménytől. A fejlett biztonsági funkcióknak köszönhetően mindenki használhatja ezt a gyümölcscentrifugát.

A Tefal ZE550D38 Express Centrifugális Juicer legfontosabb jellemzői

  • 75 mm széles töltőnyílás
  • Erőteljes konstrukció 800 W
  • A létartály űrtartalma: 2 liter
  • Gyümölcspép tároló űrtartalma: 1,4 liter
  • Fejlett biztonsági funkciók
  • A gyümölcspép tartály töltöttségi szintje látható
  • 2 sebesség: lágyabb / keményebb gyümölcsökhöz
  • A kivehető tartozékok mosogatógépben moshatók
  • Tisztító kefével együtt
  • Kompakt méretek: 248 x 247 x 424 mm


Találékonyan kidolgozott design

Az egész készülék kialakítása egyszerű és kényelmes használatra készült. A nagy mennyiségű gyümölcslé tartálynak és a péppalacknak ??köszönhetően készíthet gyümölcslevet az egész családnak. A tartályok átlátszó anyagból készülnek, így azonnal látható a töltés szintje. A kivehető tartozékok mosogatógépben moshatók, a többi darabot pedig speciális tisztító kefével lehet tisztítani. A karbantartás így nagyon egyszerű. A stabilitást a csúszásgátló lábak a biztosítják és a biztonsági markolat megakadályozza, hogy a készüléket véletlenül beindíthasd. Kompakt méretének köszönhetően minden konyha számára alkalmas.

Paraméterek

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa Karos

Tulajdonságok

Péptartály mérete 1,4 l
Lé tartály mérete 2 l
Sebességfokozatok száma 2
Töltőnyílás mérete 75 mm
Tulajdonságok Anti drip, Mosogatógépben mosható
Teljesítmény 800 W
Kód:  TEFZCE356
Termékszám:  ZE550D38
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15