Oldal frissítése

Tefal ZC255138 Infiny

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal ZC255138 Infiny

Gyümölcscentrifuga, amely kiválóan alkalmas egészséges, vitaminban gazdag gyümölcs- és zöldséglevek készítéséhez, valamint a különféle fűszernövények legjavának kipréseléséhez. A készülék a hidegen sajtolás technológiáját alkalmazza, amely alacsony sebességen (80 rpm) működik. A Tefal legerőteljesebb centrifugájához képest ez a modell 25%-kal több C-vitamint, és kétszer annyi antioxidánst tartalmazó dzsúszok készítésére képes. A készülék által alkalmazott technológiának köszönhetően az oxidáció mértéke is kisebb, így a levek hosszabb ideig maradnak frissek.

Az alacsony működési sebesség révén a készülék rendkívül halkan dolgozik, amelynek köszönhetően akkor sem kell félned kedvenc reggeli dzsúszod elkészítésétől, amikor a többiek még alszanak. A készülék a letisztult és ergonomikus designnak hála nagyon kényelmes mindennapos használatot tesz lehetővé. A gyümölcscentrifuga két edénnyel lett ellátva – egy a friss dzsúsznak, egy pedig a felesleges gyümölcshús maradéknak. A levehető elemek mosogatógépben is tisztíthatók, két préselés között pedig elegendő mindössze vízzel elöblíteni őket.

A Tefal ZC255138 Infiny gyümölcscentrifuga legfontosabb jellemzői

  • Hidegen sajtoló
  • Csendes működés
  • Lassan oxidálódó dzsúszok
  • Ergonomikus design
  • Egyszerű karbantartás
  • Közvetlen tálalás
  • Kábeltároló
  • Két 0,8l-es edény
  • Méretek: 375 x 327 x 325 mm

Paraméterek

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa Karos

Tulajdonságok

Péptartály mérete 0,8 l
Lé tartály mérete 0,8 l
Sebességfokozatok száma 2
Funkciók Lassú facsarás
Töltőnyílás mérete 50 mm
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható
Teljesítmény 200 W

Szín

Szín Fehér

Méret & súly

Mélység 37,5 cm
Szélesség 32,7 cm
Magasság 32,5 cm
Tömeg 7 kg
Kód:  TEFZCE355
Termékszám:  ZC255138
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20