Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tefal IT8490E0 Pro Style Care Mon Parfum

Kiegészítők a termékhez

Tefal IT8490E0 Pro Style Care Mon Parfum

Tefal header

Pro Style Care Mon Parfum

Tefal IT8490E0 ruhagőzölő

A neves Tefal ruhagőzölő segítségével ruháid számára egyedi és minőségi ápolást biztosíthatsz. A szabadalmaztatott Steam & Press függőleges állványrendszer akár kétszeres hatást is képes nyújtani, a 2000 W-os teljesítménynek és a 40 g/perc folyamatos gőzadagolásnak köszönhetően pedig maximális hatékonyságot és a tökéletes vasalásieredményt kapsz. A Tefal IT8490E0 Pro Style Care Mon Parfum fogantyúján ötféle módon állíthatod be a gőzt, így könnyen és biztonságosan igazíthatod a különböző anyagokból készült ruhadarabokhoz. A speciálisan kifejlesztett XL Delta Steam Head műanyag fej optimálisan oszlatja el a gőzt és anehezen elérhető helyeken is kifejti hatását. A készülék gyorsan, 45 másodpercen belül melegedik fel az üzemi hőmérsékletre, amely lehetővé teszi, hogy ruhadarabjaid másodpercek alatt higiénikusak és tökéletesen felfrissültek legyenek.

 

 Tefal IT8490E0 pároló Pro Style Care Mon Parfum

Szabadalmaztatott függőleges állványrendszer

                    

A Tefal IT8490E0 ruhagőzölő szabadalmaztatott, kettős funkciójú függőleges állványrendszerrel rendelkezik. Könnyedén vasal ki minden redőt, és ruháid néhány másodperc alatt tökéletesen simák és frissek lesznek. A készülék egyik nagyszerű előnye a ruhák egy kézzel történő gőzölése.

 Tefal IT8490E0 pároló Pro Style Care Mon Parfum

XL Delta Steam fej

A hatékonyság és a pontosság tökéletes egyensúlya érdekében a Tefal IT8490E0 speciális XL Delta gőzölő fejjel rendelkezik. Ez a fej biztosítja a gőz optimális eloszlását, és a nehezen elérhető helyeket is eléri.

 Tefal IT8490E0 pároló Pro Style Care Mon Parfum

Tökéletes és hatékony gyűrődés eltávolítás

A 2000 W-os teljesítmény és a 40 g/perc gőzadagolás együtt garantálja a tökéletes gőzölési eredményt. A Tefal IT8490E0 ruhagőzölővel mindig szépen vasalt és friss ruháid lehetnek.

 Tefal IT8490E0 pároló Pro Style Care Mon Parfum

Gyors gőzölés a Tefal IT8490E0 ruhagőzölő segítségével

                    

A Tefal IT8490E0 ruhagőzölő mindössze 45 másodperc alatt melegszik fel. Ennek köszönhetően a készülék mindig használatra kész, amikor csak szükséged van rá. Néhány pillanat alatt beállíthatod az öltönyök, női ruhák vagy egyéb ruhaneműk számára ideális gőzölést.

 Tefal IT8490E0 pároló Pro Style Care Mon Parfum

Praktikus gőzbeállítás

                    

A maximális kényelem és a könnyű használat érdekében a Tefal IT8490E0 készülék gombjaival 5 gőzbeállítás közül választhatsz. A gombok a gőzölő fogantyúján kényelmesen lettek elhelyezve, mindez pedig ideális gőz kiválasztást tesz lehetővé a szövetek hatékony kezeléséhez.

 Tefal IT8490E0 pároló Pro Style Care Mon Parfum

Minden ruhaneműhöz biztonságos

                    

A Tefal IT8490E0 ruhagőzölő minden anyagon hatékonyan működik, még a selyem esetében is. Használd ki minden előnyét, hogy ápolhasd ruháid, és vigyázhass gardróbodra.

 Tefal IT8490E0 pároló Pro Style Care Mon Parfum

Tefal vízkőoló rendszer

A Tefal IT8490E0 ruhagőzölő hosszú élettartamának biztosítása érdekében a vízkőoldó funkciót érdemes rendszeresen használni. Ez a funkció biztosítja, hogy a vízkő ne halmozódjon fel a készülékben, és mindig tökéletes gőzölési eredményekre számíthass.

 Tefal IT8490E0 pároló Pro Style Care Mon Parfum

Cserélhető víztartály

A Tefal IT8490E0 ruhagőzölő egy nagy, 1,3 literes víztartályt is tartalmaz, amely könnyen eltávolítható és kényelmesen feltölthető vízzel. A megfelelő mennyiségű víz hosszú és zavartalan vasalást biztosít.

 Tefal IT8490E0 pároló Pro Style Care Mon Parfum

Higiénikus és tiszta ruhák

                    

ATefal IT8490E0 ruhagőzölőa baktériumok és mikrobák akár 99,9%-ról is képes gondoskodni. Ruháid frissek, szagtalanok és mindenekelőtt tökéletesen tiszták lesznek.

 Tefal IT8490E0 pároló Pro Style Care Mon Parfum

5 praktikus kiegészítő

                    

A Tefal IT8490E0 ruhagőzölő számos kiegészítőt kínál, amelyek egyszerűvé teszik a gőzölést. A ruhakefe a nehezebb szövetekhez alkalmas, míg a gőzölő ruhavédőt finom szövetekhez használhatod, a MonParfum kiegészítőket pedig kedvenc ruháid illatosítására alkalmazhatod. Egyszerűen cseppents rá néhánycsepp illóolajat vagy parfümöt, és máris gőzölhetsz. Az élvasalót a ráncok könnyű simításához használhatod, továbbá egy szösz eltávolító kiegészítőt és egy kesztyűt is találsz a csomagban, amely védi kezeid a gőzölés során.

 Tefal IT8490E0 pároló Pro Style Care Mon Parfum
 Tefal IT8490E0 pároló Pro Style Care Mon Parfum

Technikai specifikációk 

  • Energiafogyasztás:2000 W
  • Gőzadagolás:40 g/perc
  • A víztartály térfogata:1,3 l
  • Felmelegedési idő:45 másodperc
  • Működési idő:40 perc
  • Szín:fekete és cigarillo

Funkció

Gőzbeállítás: 5

Gőz szabályozás a fogantyún: IGEN

Akasztó kampó: IGEN

Integrált függőleges támogatás: Press and Steam

Automatikus kikapcsolás: IGEN

Víztartály: levehető

Üres tartályt jelző fény: IGEN

Gőz készenléti állapot jelző fény: IGEN

Kerekek: IGEN

Vízkőoldó funkció: eltávolítandó vízkőoldó jelzés

Vízkő figyelmeztetés: IGEN

  


Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölő
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 000 W
Gőzkibocsátás 40 g/perc

Szín

Szín Fekete
Kód:  TEFNO590
Termékszám:  IT8490E0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15