Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Tefal Ingenio spatula

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Ingenio spatula

A Tefal Ingenio kenőspatula nagyon hasznos konyhai eszköz. Nagy előnye a piros, szilikon, gondosan kialakított éle, amely segít egyenletesen eloszlatni a krémet a sütemény felszínén vagy éppen tökéletesen kikaparni a tálat. A használata során megőrzi az ételek természetes ízét. Az elegáns piros-fekete spatula a rozsdamentes acél betéttel ellátott fogantyúnak köszönhetően kényelmes fogást biztosít. Könnyen tisztítható, mosogatógépben is mosható. A spatula nagyon erős, tartós és hosszú élettartamú. Egészségre nem ártalmas nylonból és üvegszálból készült. Szereld fel a konyhát ezzel a nagyszerű segítővel, amellyel a krémek és tortabevonók egyszerűen és szépen elterjeszthetők. 
Fő előnyei

  • Piros, szilikon, gondosan kialakított él
  • Kényelmes fogantyú rozsdamentes acél betéttel
  • Erős, tartós és hosszú élettartamú
  • Mosogatógépben mosható

Jellemzői:
Anyag:
Nylon/üvegszál
Szín:
Fekete/piros

Paraméterek

Kód:  TEFACC34
Termékszám:  K2071514
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15