Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tefal Elektronikus időzítő Clipso Minut

5 3 értékelés
11 490 Ft

Tefal Elektronikus időzítő Clipso Minut

A főzőedényben történő főzés nagyon gazdaságos és időt takarít meg. Mi lenne, ha egy elektronikus percszámláló figyelné a főzési időt? Lehetséges. A Tefal időzítője kompatibilis a Clipso Minut Duo, a Clipso Minut Perfect és a Clipso Minut Easy magasnyomású főzőkkel. Miután az edényt megfelelően lezárták és az időzítőt elhelyezték, a visszaszámlálás automatikusan elindul, amikor a edényen belüli kívánt nyomás és hőmérséklet eléri. A főzési idő letelte után a percjelző hangjelzést ad. És mi lenne, ha egy másik főzési tevékenységet szerettél volna csinálni, és olyan helyen voltál, ahol nem hallottad meg a sípoló hangot? Nem probléma. A visszaszámlálás megkezdése után a percszámlálót ki lehet venni a tartóból, és magaddal viheted. 

A Clipso Minut legfontosabb jellemzői

  • Ideális főzőedényben történő főzéshez
  • Kompatibilis a Clipso Minut Duo nyomástartó edényekkel, Clipso Minut Perfect és Clipso Minut Easy
  • Automatikusan elindul, ha a megfelelő nyomás és edény hőmérséklete eléri
  • Indítás után a Clipso Minut kihúzható, és magaddal viheted
  • Miután eltelt a beállított idő, hangjelzést ad

Kód:  TEFEL001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  X1060007
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05