Oldal frissítése

Tefal EasyGrip püspökkenyér forma 12x25cm

3,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Tefal EasyGrip püspökkenyér forma 12x25cm

A püspökkenyér népszerű karácsonyi édesség az Egyesült Államokban, de itthon is sokan szeretik. Számos változata létezik – csokoládéval, jégcukorral, kandírozott gyümölcsökkel… És sokan nem is gondolják, milyen egyszerű elkészíteni. A Tefal EasyGrip kollekció sütőformájával minden eddiginél könnyebben elkészíthető ez a finom édesség. A sütőforma számos nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, mint például a tapadásmentes felület, a kiváló minőségű és tartós anyag vagy a nagy fogantyúk, amelyekkel könnyen kezelhető lesz. A Tefal EasyGrip nagyszerű segítő a konyhában.

A Tefal EasyGrip sütőformák legfontosabb jellemzői

  • A sütőforma szénacélból készül
  • Tartós kivitel és a hosszú élettartam
  • Tapadásmentes bevonat
  • Tefal EasyGrip püspökkenyér sütő forma, amely 230 ° C-ig való sütéshez alkalmas
  • Az edény mérete 12 × 25 cm

Könnyen kezelhető sütőforma

Biztosan gyakran előfordul, hogy a tésztát hamarabb elkészíted, minthogy az a sütőbe kerülne. A Tefal EasyGrip edénnyel azonban nem kell aggódnod ezzel a problémával kapcsolatban. Az edénynek van egy strukturált, tapadásmentes felülete, amelyben a tészta nem ragad le, és könnyen ki is vehető belőle. Az ilyen konyhai edényekkel a sütés valóban szórakoztató.

Paraméterek

Használat

Használat Püspökkenyérhez

Anyag

Anyag Acél
Kód:  TEFFO003
Termékszám:  J1625344
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05