Oldal frissítése

Tefal forma EasyGrip 20x20cm süteményhez

Kiegészítők a termékhez

Tefal forma EasyGrip 20x20cm süteményhez

Vvendégeket vársz, és szeretnél nekik finomat sütni ráadásul gyorsan? A sütemények sütéséhez tervezett Tefal EasyGrip forma készen áll erre a feladatra! A sütőforma szénacélból készül, amely szilárd és tartós anyag, ez hosszú élettartamot biztosít. Felülete tapadásmentes, így a sütemények nem fognak ráragadni. Egy ilyen kifinomult konyhai asszisztenssel, mint a Tefal EasyGrip forma, a konyhai sütögetés szórakozás lesz az életedben!

A Tefal EasyGrip süteményforma legfőbb jellemzői:

  • A Tefal EasyGrip süteményforma kollekció szénacélból készül
  • A sütőforma felülete tapadásmentes
  • Azéles formájú szerelvények biztosítják a könnyű és biztonságos kezelést
  • 230 ° C-ig süthető kemencében
  • A forma mérete: 20 × 20 cm

Felejtsd el az odaragadt süteménydarabokat!

Biztosan ismered az érzést, amikor a sütemény hozzáragad a formához, ezzel bosszúságot okozva számodra. A Tefal EasyGrip sütéshez való formánál azonban nem kell aggódnod ezzel a problémával kapcsolatban. A szerszámnak van egy strukturált, tapadásmentes felülete, amely a tésztát nem ragadja meg, és így könnyen ki tudod emelni a süteményt a formából. Az ilyen konyhai kiegészítőkkel a sütés valóban szórakoztató elfoglaltság!

 

Paraméterek

Használat

Használat Kalácshoz

Anyag

Anyag Acél
Kód:  TEFFO002
Termékszám:  J1625244
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20