Oldal frissítése

Tedee TD-LOCK-BK

5 7 értékelés
182 490 Ft

Tedee TD-LOCK-BK

Ha gyakran keresed a kulcsaid, vagy új technológiát szeretnél a biztonság érdekében, mindenképpen próbáld ki a Tedee TD-LOCK-BK okos zárat, amelyet Wi-Fi és Bluetooth segítségével vezérelhetsz. A készüléket vezérlő alkalmazás teljesen ingyenes, és mind az Android, mind az iOS operációs rendszerekkel kompatibilis. Áramkimaradás esetén az offline működésnek köszönhetően a biztosított területre lehet lépni.Az alkalmazásban nyomon követheted az érkezéseket és indulásokat. Ez az intelligens eszköz az Amazon Alexa, az Apple HomeKit és a Google Assistant segítségével vezérelhető. A zár akkumulátora akár 12 hónapos üzemidőt is nyújt, napi nyolc használat mellett.


A Tedee TD-LOCK-BK intelligens zár legfőbb jellemzői

  • Csak a mobiltelefon szükséges az ajtó kinyitásához
  • A "kulcs" más személyekkel történő megosztásának lehetősége
  • Ingyenes Tedee alkalmazás okostelefonokra, iOS-re (iPhone, iPod Touch) és Androidra (a 6.0-s verziótól).
  • A Tedee TD-LOCK-BK egyszerűen és gyorsan telepíthető 5 perc alatt
  • Párosítsd a zárat a Tedee Bridge központi állomással
  • Hosszú, akár 12 hónapos akkumulátor-üzemidő (napi nyolc használat mellett)
  • Ha lemerült, egyszerűen töltsd fel a Micro USB kábellel
  • Teljesen fém zárszerkezet
  • Az egyik legcsendesebb és legkisebb zár a piacon
  • A zár kialakítása elnyerte az IF Design Award 2021 díjat
Tedee TD-LOCK-BK Intelligens zár

Ajtónyitás az intelligens alkalmazással

Te is azok közé tartozol, akik elveszítik néha a kulcsukat? A Tedee TD-LOCK-BK intelligens zár segítségével megszüntetheted ezeket az aggodalmakat. Biztos veled is előfordult már, hogy nem találtad a kulcsokat a táskádban vagy a hátizsákodban. Mostantól csak a mobiltelefonodra lesz szükséged, hogy egyszerűen kinyithasd a zárat. Ha valaki másnak kellene kinyitnia, csak küldd el számára a jelszót. Az alkalmazás azért  is nagyszerű, mert nyomon követheted és ellenőrizheted, hogy ki és mikor nyitotta ki a zárat, így mindig te irányíthatod az otthonod.

A Tedee TD-LOCK-BK egyszerű és gyors telepítése

A Tedee TD-LOCK-BK okoszár innovatív funkciókat egyesít, mégis nagyon egyszerűen telepíthető. A jól megtervezett használati útmutató minden szükséges információt megad ahhoz, hogy a zárat rendkívül könnyen fel lehessen szerelni. Az útmutató arra vonatkozóan is tanácsot ad, hogy milyen helyre telepítsd a zárat. Mindent lépésről lépésre megmutat számodra, és a vezérlés is egyszerű a praktikus mobilalkalmazáson vagy épp az Apple Watch okosórán keresztül. Minden funkcióhoz közvetlenül hozzáférsz. A Tedee Lock és a Tedee Bridge rendszer párosításával a világ bármely pontjáról vezérelheted a zárat.

Tedee TD-LOCK-BK Intelligens zár

Hosszú, akár 12 hónapos akkumulátor üzemidő

Kíváncsi vagy, hogy a Tedee TD-LOCK-BK zárat hogyan töltheted fel? A zár kiváló minőségű akkumulátorral rendelkezik, amely akár 12 hónapig is kibírja egyetlen feltöltéssel napi nyolc használat mellett. Miután a zárban lévő akkumulátor lemerül, egyszerűen töltsd fel a Micro USB kábel segítségével.

Tedee TD-LOCK-BK Intelligens zár

Tedee TD-LOCK-BK minőségi zár kivitelezéssel 

A Tedee TD-LOCK-BK okos zár magas minőségű kifinomultságával fog levenni a lábadról. A nagy hagyományokkal rendelkező Gerda lakatosipari céggel együttműködve a legmodernebb technológiát alkalmazó zárat hozták létre. A zár teljesen fémből készült, csendesebb és kisebb a piacon kapható többi zárhoz képest. Egyedi kivitelezésének köszönhetően a Tedee TD-LOCK-BK elnyerte az IFDesign Award 2021 díját. A zár ízlésesen kiegészít minden belső teret, a gomb megnyomásával pedig zárhatod is magad mögött az ajtót.


Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Ablak, ajtó, és kapu, Smart-Home

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit
Tápellátás Elemes

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Tulajdonságok

Speciális funkciók Hozzáférés megosztása, Offline működés, Érkezés és távozás figyelés
Komatibilis betét Szabványos betét csatlakozóval
Elemek száma 1 db
Kód:  Tedee21_07
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  TD-LOCK-BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10