Oldal frissítése

Tedee TD-BRIDGE

5 3 értékelés
41 290 Ft

Tedee TD-BRIDGE

A Tedee TD-BRIDGE központi állomás a Tedee intelligens zárak csatlakoztatására szolgál, így az intelligens otthon a következő szintre léphet. A Tedee TD-BRIDGE a kényelem mellett a végső biztonságot is biztosítja otthonodnak. Mostantól bárhonnan vezérelheted, akár a munkahelyedről, vagy akár a világ másik feléről is. A Tedee TD-BRIDGE bluetoothon, Wi-Fi-n keresztül kommunikál, valamint a Siri, a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel kompatibilis. A HTTPS biztonsági titkosítási protokoll védi.

A Tedee TD-BRIDGE központi állomás legfőbb jellemzői

  • Csatlakoztasd a zárakat a Tedee TD-BRIDGE központi állomáshoz Bluetooth-on vagy Wi-Fi-n keresztül
  • Értékelni fogod minimalista kialakítását
  • Kompatibilis a hangalapú asszisztensekkel
  • A Tedee TD-BRIDGE központi állomás HTTPS biztonsági protokollal védett
  • Értesítést küld a mobiltelefonra

Automatikus zár beállítása a Tedee TD-BRIDGE segítségével

A Tedee TD-BRIDGE központi egység lehetővé teszi, hogy a zárakat úgy állítsd be, hogy automatikusan feloldódjanak, amikor hazaérsz, és automatikusan záródjanak, amikor elmész otthonról. A Tedee TD-BRIDGE központi egység minimalista dizájnját is értékelni fogod, amely minden otthonba illeszkedik. Távollétedben értesítést kapsz mobiltelefonodra az otthonában tartózkodó emberek távozásáról és érkezéséről. A Tedee TD-BRIDGE az Apple HomeKit, Homey, Fibaro, Grenton, eeDomus, Consolomio. rendszerekkel kompatibilis.


Paraméterek

Használat

Használat Ablak, ajtó, és kapu, Smart-Home

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Elemes

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Tulajdonságok

Csomag része Töltő
Kód:  Tedee21_01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TD-BRIDGE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15