Oldal frissítése

Ted Bed Silver Angel 180 × 200

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ted Bed Silver Angel 180 × 200

A jól megválasztott matrac nagyon fontos a minőségi alváshoz. Úgyhogy a kiválasztásakor légy sokkal figyelmesebb, mint magának az ágynak az esetében. A kitűnő TED BED molitán matrac minőségi és zavartalan pihenést nyújt. A matrac népszerű változatáról van szó, amely képes jól igazodni a testhez és nagyon könnyű. A habszivacs matracok közé tartozik, aminek köszönhetően azoknak is alkalmas, akik éjszaka gyakran változtatják a testhelyzetüket. Nagysága 180 × 200 cm, miközben 17 cm vastag, hogy nagyszerűen kipihenhesd magad. A keménység alapján a matrac közepesen kemény megjelölést érdemelt ki. Azoknak ideális, akik megfelelő támaszt keresnek a gerincüknek, tekintet nélkül arra, hogy milyen testhelyzetben szeretnek aludni.

A remek Ted Bed Silver Angel 180 × 200 matrac mérvadó jellemzői

  • A remek TED BED molitán matrac gondoskodik a minőségi és zavartalan alvásról
  • Nagyon könnyű és képes nagyszerűen igazodni a testedhez
  • Mérete 180 × 200 cm, ugyanakkor 17 cm vastag
  • Keménységét figyelembe véve közepesen kemény megjelölést érdemelt ki
  • A gerinced alvás közben megkapja a megfelelő támaszt, bármilyen testhelyzetben
  • A matrac gyártásához minőségi anyagot választottak, amely nem más, mint a kitűnő habszivacs, a huzat elkészítéséhez felhasznált anyag pedig a kiváló textil
  • A nagyszerű TED BED matrac teherbírása 110 kg

A nagyszerű TED BED matrac anyagai javítják a pihenésed minőségét

Az ágyban töltött idő hossza gyakorta nem felel meg az alvás minőségének. Kelj fel jó lábbal az ágyból az elsőrangú TED BED matracnak hála. A matrac elkészítéséhez minőségi anyagot használtak, amely a megbízható habszivacs, a huzat elkészítéséhez felhasznált anyag pedig a kiváló textil. A kitűnő TED BED matrac terhelhetősége 110 kg.

Paraméterek

Méretek

Méret 180 × 200 cm
Szélesség 180 cm
Hossz 200 cm
Magasság 17 cm

Tulajdonságok

Matrac típusa Molitán
Bevonat anyaga Textil
Sűrűség közepesen kemény
Terhelhetőség 110 kg
Kód:  TBmdcr10
Termékszám:  3800140112185

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20