Oldal frissítése

TECHNAXX MusicMan Mini kék

4,7 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez

TECHNAXX MusicMan Mini kék

A MusicMan dizájnos Mini hordozható hangszórója ideális megoldás a zene szerelmeseinek, akik bárhol és bármikor minőségi hangzást szeretnének. Kék színe első látásra magára vonja mindenki figyelmét.

Előnyei

  • Miniatűr méret és tömeg
  • Alumínium ház
  • Prémium hangzás
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Akár 8 órás üzemidő
  • MicroSDHC csatlakozó 32 GB-ig
  • 3,5 mm-es jack audio bemenet

 

Bekötött szemmel is kezelhető


Egyszerűen helyezd be a zenével teli microSDHC kártyát egy MP3 lejátszóba, és nem fogsz unatkozni. A kör alakban elrendezett gombok tartalmazzák a play / pause, vissza, előre és hangerőszabályzó funkciókat. Egy kis gyakorlással becsukott szemmel tudod kezelni. Emellett nem hiányzik a készüléket teljesen kikapcsoló gomb sem. A fekete hálós hangszóró az irányítással szemközti oldalon található. A gyakori használat nem károsítja a hangszórót, mert ellenálló és alumíniumból készült.

 

Mindig tartsd magadnál


600 mAh-s akkumulátorának köszönhetően akár 8 órán át képes zenét lejátszani. Így akár iskolai segédeszközként is magaddal viheted, a szünetekben pedig lejátszhatod vele kedvenc dalaidat. A mellékelt kábel használatával akár a saját mobiltelefonod is lehet a zene forrása. Egy fárasztó nap után fel kell tölteni a hangszórót, hogy készen álljon egy új napra az oldaladon.

 

Műszaki adatok:
Típus:Hordozható hangszóró
Anyaga:
Alumínium
Csatlakozók:
MicroSDHC memóriakártya-nyílás
USB
Audio, sztereo (3,5 mm-es jack)
Áramellátás:
600 mAh lítium akkumulátor
Üzemidő: akár 8 óra
Töltés: 3-5 óra (USB-n keresztül)
Méretek:
50 x 50 x 50 mm-es
Tömeg:
117 g
Színek:
Kék
A csomag tartalma:
Hangszóró
USB hálózati és audio kábel
Felhasználói kézikönyv
Kód:  MK001s2
Termékszám:  3530

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05