Oldal frissítése

TECHNAXX MusicMan MIDI rózsaszín

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TECHNAXX MusicMan MIDI rózsaszín

 

A divatos hodozható MusicMan MIDI sztereó hangszórót bárhová és bármikor magaddal viheted. Beépített akkumulátorral rendelkezik, így utazáshoz és szabadtéri tevékenységekhez ideális. Számos eszközről kiváló minőségben adja vissza a lejátszott zenét. Hab a tortán a stílusos megjelenés és a minőségi alumínium szerkezet.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű sztereó hangzás
  • Lejátszás USB-ről és MicroSD kártyáról
  • 3,5mm-es vonali bemenet
  • Modern kivitel
  • Alumínium ház
  • Üzemideje: 5 óra (USB), 6 óra (MicroSD)
  • 600 mAh lítium akkumulátor (töltési idő 4 óra)

Csatlakoztass bármit

Csatlakoztass USB meghajtót vagy egy legfeljebb 32 GB-os Micro SD memória kártyát és kezdődhet a mulatság. A hangszóró számos eszközről lejátssza a zenét, többek között mobilról, iPhone-ról, iPadről, MP3/CD/DVD lejátszóról és laptopról. Az FM rádió is megtalálja majd hallgatóságát.

Hosszú akkumulátor-élettartam

Az egyszerű kezelést néhány perc alatt elsajátíthatod. Külön gömbot kapott a lejátszás, a szünet, a megállítás, az előre, a hátra és a hangerőszabályozás. Egy másik gombbal teljesen kikapcsolhatod a készüléket. A hangszórót egy rács védi a mechanikus sérülésektől. A beépített 600 mAh-s akkumulátor közel 5-6 órán át játssza zenéidet. Ez elegendő idő ahhoz, hogy iskolai szünetekben vagy a barátaiddal zenét hallgathass.

Kód:  MK001s9d
Termékszám:  3558
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05