Oldal frissítése

TECHNAXX MusicMan MIDI fekete

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TECHNAXX MusicMan MIDI fekete

 

A stílusos MusicMan MIDI hordozható sztereó hangszóró bárhol, bármikor veled lesz. Beépített akkumulátorával ideális utazáshoz vagy szabadtéri tevékenységekhez. Kiváló minőségű hangvisszaadásával mindig elkápráztat, nem számít, milyen eszközt csatlakoztathatsz hozzá. A stílusos design és a gondosan kidolgozott alumínium szerkezet csak egy bónusz.

Fő jellemzők

  • Kiváló minőségű sztereó hangzás
  • Lejátszás USB-ről és MicroSD kártyáról
  • 3,5mm-es line-in bemenet
  • Modern design
  • Alumínium ház
  • Üzemideje 5 óra (USB), ill. 6 óra (MicroSD)
  • 600 mAh lítium akkumulátor (töltési idő: 4 óra)

Bármihez csatlakoztathatod

Csatlakoztass hozzá egy USB-meghajtót vagy egy MicroSD memóriakártyát (akár 32 GB-ig), és kezdődhet a szórakozás! Sokféle eszközről támogatja a zene lejátszását, beleértve a mobilt, iPhone-t, iPad-ot, MP3/CD/DVD-lejátszót vagy laptopot. Az FM rádió hallgatói is megtalálják a számításukat. 

Hosszú üzemidejű akkumulátor

Perceken belül elsajátítod az egyszerű kezelést. Nem hiányzanak a lejátszás / szünet / leállítás, vissza, előre és hangerő gombok. De van gomb a teljes kikapcsoláshoz is. Hangszórónak nem árt a gyakori használat, mivel rács védi. A 600 mAh-s beépített akkumulátor körülbelül 5-6 órán át szól. Ez bőven elég ahhoz, hogy zenét hallgass az iskolában a szünetekben, vagy egy találkozón a barátaiddal.

Kód:  MK001s9a
Termékszám:  3556

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20