Oldal frissítése

TECHNAXX MusicMan MIDI ezüst

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TECHNAXX MusicMan MIDI ezüst

A stílusos MusicMan MIDI hordozható sztereó hangfalat bármikor és bárhová magaddal viheted. Beépített akkumulátora révén utazáshoz és kültéri használatra is ideális. Számos eszköz csatlakoztatható hozzá, kiváló minőségben adja vissza az ezekből lejátszott zenét. A hab a tortán a stílusos megjelenés és a kiváló alumínium ház.

Főbb jellemzők

  • Kiváló minőségű sztereó hangzás
  • Lejátszás USB és MicroSD kártyákról
  • Line-in 3,5 mm-es bemenet
  • Modern megjelenés
  • Alumínium ház
  • Üzemidő: 5 óra (USB), 6 óra (MicroSD)
  • Lítium akkumulátor 600 mAh (töltési idő 4 óra)

Csatlakoztasd bármihez

Csak csatlakoztasd az USB meghajtót vagy (az akár 32 GB-os) micro SD memóriakártyát, és indulhat is a buli. A hangszóró számos eszközt támogat, köztük mobiltelefont, iPhone-t, iPadet, MP3/CD/DVD lejátszót vagy laptopot. Az FM rádiók szerelmesei is jó hasznát veszik.

Hosszú élettartam

Az eszköz kezelése egyszerű. Használd a play/pause/stop gombokat, vagy ott a kikapcsológomb, amellyel az eszközt teljesen leállíthatod. A hangszórót rács védi, így nem árt neki a rendszeres mozgatás. A beépített 600 mAh akkumulátoról 5-6 órán át játszhatsz le zenéket. Ez elegendő ahhoz, hogy iskolai szünetekben vagy a barátaidnál zenét hallgass.

Kód:  MK001s9c
Termékszám:  3554
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05