Oldal frissítése

TECHNAXX MusicMan fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TECHNAXX MusicMan fekete

A Technaxx MusicMan design hordozható hangszóró ideális megoldás a zene szerelmeseinek, akik minőségi hangzásra vágynak bárhol és bármikor. A fekete külső vonzza a tekintetet. Továbbá, ha bekapcsolod, kék LED fénnyel világít, lejátszás közben villog, töltés közben pedig rózsaszínre vált.

A Technaxx MusicMan fekete vezeték nélküli hangszóró előnyei

  • USB + microSDHC akár 32 GB-ig
  • Alumínium test
  • Kiváló minőségű sztereó hangzás
  • Egyszerű vezérlés
  • Időtartam 3-4 óra
  • MicroSDHC foglalat akár 32 GB-ig
  • Audió bemenet 3,5 mm-es jack és FM rádió

A Black MusicMan akár vakon is irányítható

Egyszerűen helyezd be a microSDHC kártyát vagy a pendrive-ot a kedvenc zenéiddel (MP3 formátumban), és akkor garantáltan soha sem maradsz zene nélkül. A következő funkciójú vezérlőgombok találhatók a hangszórón: play/pause, vissza, előre, hangerőszabályzó és USB/SD/FM rádió kapcsoló. Egy kis gyakorlás után már fejből tudni fogod, melyik gombot hol találod. Két fekete ráccsal borított hangszóró biztosítja a minőségi sztereó hangzást. A gyakori használat során sem sérül meg a hangszóró, hiszen strapabíró alumíniumból készült. .

A Technaxx MusicMan mindenhol veled lehet

A 600 mAh akkumulátor kapacitásnak köszönhetően akár 4 órán keresztül képes zenét lejátszani. Semmi akadálya, hogy magaddal vidd az iskolába, és szünetben a kedvenc zenéid társaságában lazíts. A mellékelt kábellel csatlakoztathatod a hangszórót a mobilodhoz, amely így kimeríthetetlen zenei tárházat szolgáltat a további zenehallgatáshoz. Egy kimerítő nap végén töltőre kell tenni a hangszórót, hogy készen álljon a következő napra veled. 

Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 600 mAh
Lejátszási idő 4 óra

Rendszer típusa

Tulajdonságok és funkciók Rádió

Jellemzők

Összteljesítmény 6 W
Min. frekvencia 150 Hz
Max. frekvencia 18 000 Hz
Érzékenység 80 dB/mW

Kapcsolat

Kimenetek USB

Hangszóró méretei

Hangszóró szélesség 160 mm
Hangszóró magasság 50 mm
Hangszóró mélység 50 mm
Kód:  MK001m2
Termékszám:  3429
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15