Oldal frissítése

Technaxx BT-X35 Gold

4,4 23 értékelés
16 990 Ft

Technaxx BT-X35 Gold

Vidd magaddal a Technaxx 4611 vezeték nélküli karaoke mikrofont a buliba, a partikra, vagy akár a nyilvános rendezvényekre, és így nem csak jól fognak hallani Téged, de ragyogni is fogsz. A karaoke mikrofon két beépített hangszóróval rendelkezik 2 x 3 W teljesítménnyel. A mobiltelefonnal való csatlakozást a Bluetooth vagy az AUX-IN biztosítja, és ezzel lehetőséged lesz akár zene streamelésére is, amelyet remekül kiegészít majd a hangod. A Technaxx 4611 mikrofon kompatibilis a MusicMan BT-X36 alkalmazással, a Youtube-bal és más ének- és karaoke alkalmazásokkal is. Funkciók szempontjából remekül kihasználhatod a LED világítást, a hangmagasságok és a basszusok beállítását, valamint a zene hangerejének beállítását is. A mikrofon beépített újratölthető akkumulátorral van ellétva, és rendkívül könnyű vezérelni, így csak rajtad múlik, hogy mire használod. 

A Technaxx 4611 főbb előnyei

  • Vezeték nélküli karaoke mikrofon
  • 2 beépített hangszóró
  • Kompatibilis a különböző zenei alkalmazásokkal
  • Ideális partikhoz és nyilvános fellépésekhez
  • A beépített akkumulátor hosszú, akár 14 órás üzemidőt biztosít
  • A Technaxx mikrofon sok funkcióval el van látva
  • A töltés ideje: 4 - 4,5 óra

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozás 3,5 mm Jack, Bluetooth

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek száma 1 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól

Tulajdonságok

Tulajdonságok Beépített hangszóró, Vezeték nélküli, LED világítás, Magas- és mélyhangok állítása, Hangerő szabályozós, Karaoke-val
Töltés ideje 2,5 óra
Szín Fehér, Arany
Kód:  MK020b22
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4611   
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10