Oldal frissítése

Tech21 Evo Wallet tok Samsung Galaxy S8 mobiltelefonhoz - fekete

2,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tech21 Evo Wallet tok Samsung Galaxy S8 mobiltelefonhoz - fekete


Védőtok extrákkal

A mai rohanó világban egy helyen kell tartanunk a legfontosabb dolgainkat, s lehetőleg úgy, hogy gyorsan és egyszerűen hozzájuk férjünk. A két leginkább szükséges kellék: a mobiltelefon és a bankkártya. A telefon folytonos hordozgatása magában rejti a leejtés, és az ebből fakadó károsodás veszélyét. Ne vesztegesd tovább az időd, szerezz be egy minőségi tokot a Samsung Galaxy S8 okostelefonodnak! A Tech21 Evo Wallet egy olyan FlexShock technológiával ellátott, továbbfejlesztett védelmet garantáló termék, amely egyszerre szolgál pénztárcaként, és telefontokként. Ennek köszönhetően a telefonod olyan szép és karcmentes marad, mint mikor újonnan kicsomagoltad.



Személyre szabható

Ez a védelmet nyújtó tok minden bizonnyal elkápráztat majd a belső, bankjegyek és bankkártyák számára kialakított helyével. Ez a kis zseb biztonságos tárolást és egyszerű hozzáférést tesz lehetővé. Ha nincs szükséged extra helyre, akkor csak pattintsd össze a tok előlapjával, így egy rendkívül könnyű és vékony kialakítású tokot kapsz a Samsung Galaxy S8 mobiltelefonod számára. Amikor becsukod, speciális mikroszálas anyag védi meg a kijelzőt a karcolódásoktól.



Megbízható védelem az esés okozta károsodások ellen

A FlexShock ™ technológiának és a három rétegű felépítésnek köszönhetően az Evo Wallet elnyeli az akár 3 méterről való esés okozta ütődéseket. Ne aggódj, ha leejted a telefonodat: kicsit sem fog megsérülni! Engedd át magad az aggodalommentes életnek, és hagyd, hogy a Tech21 tegye a dolgát!


Részletes kidolgozás

A tok FlexShock ™ hibrid - egy könnyű, formázható - anyagból készült, amely elnyeli és eloszlatja az esésből származó ütődések erejét. Ez a technika annyira hatékony, hogy a vékony rétegű anyag is tökéletes védelmet nyújt a telefon számára. Ennek köszönhetően az Evo Wallet hihetetlenül könnyű, mindössze 79 grammot nyom.

A kényelem alapvető

Az Evo Wallet tökéletesen illik a kézbe, csúszásgátló felületének köszönhetően pedig stabil fogást biztosít. A tok kifejezetten Samsung Galaxy S8 készülékek számára készült, így kényelmes hozzáférést nyújt az összes csatlakozónak és vezérlőgombnak. Természetesen a telefont a töltés idejére sem kell kivenni a tokból.



Egyszerű eltávolítás

Különleges kialakításának köszönhetően a tok egyszerűen eltávolítható vagy kicserélhető, amely főleg a telefon tisztítása esetén praktikus. Az Evo Wallet tokot úgy tervezték meg, hogy felhelyezés közben is védelmet nyújtson a károsodások ellen.

Próbáld ki te is!

A Tech21 első osztályú anyagokat használ, amelyet precíziós folyamatoknak vet alá. Ennek köszönhetően termékei garantáltan minőségiek. Ha mégis valamilyen károsodás fordulna elő az Eco Wallet normál használata mellett az első egy év alatt, akkor ingyenes cserére van lehetőség. (Ha a feltételek teljesültek.)

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S8
Kód:  TCH021d4
Termékszám:  T21-5589

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05