Oldal frissítése

Tech21 Evo Wallet Samsung Galaxy S8 Plus fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tech21 Evo Wallet Samsung Galaxy S8 Plus fekete


Védőtok, amely többet kínál

A mai rohanó világban a legfontosabb dolgainkat mindig magunknál kell tartanunk. Az is fontos, hogy azok a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben elérhetőek legyenek. Ilyen két fő szükséglet a mobiltelefon és a bankkártya. Az okostelefon folyamatos elővétele növeli annak kockázatát, hogy a telefon leesik vagy megkarcolódik. Ne kockáztasson, és szerezzen be Samsung Galaxy Plus S8 telefonjának egy minőségi védőtokot! A Tech21 Evo Wallet a FlexShock technológiával fejlett védelmet kínál. Egyszerre szolgál tokként és pénztárcaként. Készüléke olyan marad, mintha most csomagolta volna ki a dobozból.



Szabja testre

A védőtok kihajtható előlapja beépített zsebbel rendelkezik hitelkártya vagy bankjegyek számára. A zsebben kártyái biztonságosan tárolhatóak, és könnyen hozzáférhetőek lesznek. Ha éppen nincs szüksége annyi helyre, leveheti az előlapot. Így Samsung Galaxy S8+ mobiltelefonjához egy rendkívül könnyű és vékony tokot kap. Ha bezárja, a speciális mikroszálas bélés megvédi a kijelzőt a karcolásoktól.



Megbízható védelem leejtés esetén

Hála a FlexShock™ technológiának és a háromrétegű szerkezetnek az Evo Wallet akár 3 méter magasból való leeséskor is képes elnyelni az ütéseket.  Ezért nem kell aggódnia, hogy mobiltelefonja kisebb eséseknél megsérül. Élvezze inkább a gondtalan életet, a biztonságot pedig hagyja a Tech21-re! 


Részletekbe menően kidolgozva

A tokház FlexShock™ hibrid anyagból készült, ami könnyű, jól formálható anyag. Elnyeli és eloszlatja az ütközés során keletkező erőket. Ez a rendszer annyira hatékony, hogy egy vékony réteg is elegendő az anyagból a tökéletes védelemhez. Ennek köszönhetően az Evo Wallet rendkívül könnyű - tömege mindössze 90 gramm.

A kényelem az alap

Az Evo Wallet tökéletesen illeszkedik a kezébe és csúszásmentes kialakítású. Samsung Galaxy S8 Plus mobiltelefonhoz tervezték, és kényelmesen hozzáférhet annak összes csatlakozójához és gombjához. Természetesen a telefont a tokban is töltheti. 



Egyszerű felhelyezés

A tok a speciális formatervezésnek köszönhetően könnyen felhelyezhető, illetve cserélhető. Ez jól jöhet, amikor szeretné megtisztítani telefonját. Az Evo Wallet-t úgy tervezték, hogy felhelyezéskor a készüléke semmilyen esetben se sérüljön meg. 

Próbálja ki Ön is!

A Tech21 kiváló minőségű anyagokat használ, és a precíz megmunkáláson alapul. A termékei így a kiváló minőség garanciái. Ha az Evo Wallet védőtok mindennapos használata során egy éven belül hibát észlel, akkor ingyenes cserére jogosult. (A feltételek teljesítése esetén.)

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S8+

Típus és anyag

Típus Flipes
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  TCH021d7
Termékszám:  T21-5609

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15