Oldal frissítése

Tech21 Evo Check Samsung Galaxy S8 - füst

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tech21 Evo Check Samsung Galaxy S8 - füst


Kiváló ütés és karcolás védelem

Az új Samsung Galaxy S8 elragadó, futurisztikus kinézetű, és emellett egyedi, hajlított kijelzővel is rendelkezik. Azonban az okostelefonok manapság nagy veszélyeknek vannak kitéve a mindennapok során - leeshetnek, megkarcolódhatnak. Ezért van szükség egy jó minőségű védőtokra. A Tech21 Evo Check kiváló, minőségi védelmet nyújt a FlexShock™ technológiának köszönhetően. A telefonod úgy fog kinézni, mint amikor először kivetted a dobozából. Az Evo Check füst színű design-al, és érdekes mintával rendelkezik, amely egy hálóra hasonlít.



Megbízhatóan védi a telefont az esésektől és ütésektől

A FlexShock™ technológiának, és a három-rétegű szerkezetnek köszönhetően az Evo Check képes elnyelni az ütéseket, akár 3 méteres magasságig is. Tehát nem kell aggódnod amiatt, hogy a telefonod összetörik a legkisebb eséstől is. Inkább élvezd az életet, aggodalmak nélkül, és bízz mindent a Tech21-re.


Minden részlet tökéletesen kialakítva

A védőtok anyaga FlexShock™ speciális hibrid anyagból készült. Ez egy könnyű, flexibilis anyag, amely elnyeli és elosztja az esések energiáját az egész felületén. A technológia olyannyira hatékony, hogy egy vékony réteg is elegendő ahhoz, hogy megvédje a telefont. Ennek köszönhetően a Tech21 Evo Check rendkívül könnyű, csupán 29.6 gramm.


A kényelem létfontosságú

Az Evo Check tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és a csúszásmentes rétegnek köszönhetően nem csúszik ki a kezedből sem. Kifejezetten Galaxy S8 készülékhez lett tervezve, így rendelkezik kivágásokkal az összes gombhoz és csatlakozóhoz, így akár védőtokkal együtt is feltöltheted a telefonodat.



Egyszerű felhelyezés

A speciális kialakításnak köszönhetően a védőtok egyszerűen levehető, és cserélhető - szükség esetén. Ennek köszönhetően a telefon egyszerűen tisztítható. Az Evo Check a helyes felhelyezést követően tökéletesen megvédi az eszközödet.


Próbáld ki

A Tech21 kiváló minőségű anyagokat, és gondos kialakítást garantál. Az összes termék kiváló minőségű, de ha úgy gondolod, hogy hibás terméket kaptál kézhez, vagy normális használat után hiba jelent meg, jogosult vagy ingyenes cserére - a termékre ugyanis élet garancia van. (A feltételek teljesülése esetén)


 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S8

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag, Gumi
Tok rugalmassága/keménysége Puha
Tömeg 29,6 g

Méret

Mélység 11 mm
Szélesség 75 mm
Magasság 157 mm
Kód:  TCH021d3
Termékszám:  T21-5585

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10