Oldal frissítése

Teakonyha

Kiegészítők a termékhez

Teakonyha

A gyermekek konyhai konyhája kis szórakoztató és szórakoztató séfeket és szakácsokat kínál. A nagyméretű gyermekek konyhája a felnőtteknek készült konyha kiváló példánya. A gyerekek süthetnek a sütőben és használhatják a tűzhelyet főzéshez és sütéshez . A gyerekek konyhája beépített mosdóval rendelkezik, így a gyerekek azonnal használhatják az edényeket, és megtanulják az alapvető szokásokat. Támogatja a finom gépjármű fejlesztését is, amikor a tartozékokkal dolgozik. A motorháztető lazítson konyhai eszközöket, például kanálokat, villákat és késeket, valamint esztergákat. A gyerekek konyhájában tökéletesen felkészült ízek szolgálhatnak a gyerekeknek egy tányéron, és finom teát készítenek egy jó étkezésért. Adj gyermekeidnek egy jól felszerelt konyhát.

Főbb jellemzői a gyermek konyha konyhai kiegészítők

  • A gyerekek köpenyes konyhája a felnőtteknek készült konyha kiváló példánya
  • A gyerekek süthetnek és főzhetnek
  • A konyha beépített mosdóval rendelkezik
  • A gyerekek megtanulják az alapvető szokásokat
  • A tartozékokkal való munka támogatja a finom gépjármű fejlesztését
  • A motorháztető lóghatja a konyhai edényeket
  • Kanalak, villa, kések, tányérok, csészék vagy ladlo használhatók
  • A gyerekek elkészítik a jószágokat a köpenyes ételeApproxől
  • A műanyag konyha 3 éves korú gyermekek számára alkalmas

Méretek:
53 × 41 × 100 cm

Anyag:
köpeny

Csomag tartalma:
1 × gyerek konyhája, 1 × fazék fedelével, 1 × serpenyő fedéllel, 2 × lemez, 2 csésze csészealj, 2 x kanál, 2 db kés, 2 db villával, 1 × forgó, 1 × nagy kanál, 1 × nagy villa, 2 × tekercs, kolbász, tojás, konzerv, 1 × banán, szőlő, ananász

Paraméterek

Kis háztartás

Típus Kiskonyha
Kód:  HRAif8481
Termékszám:  5908258100037

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15