Oldal frissítése

TEAK HAUS 331 négyszögletű vágódeszka 51x38x4cm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TEAK HAUS 331 négyszögletű vágódeszka 51x38x4cm

A TEAK HAUS vágódeszka egy nélkülözhetetlen eszköz, ha késsel dolgozik. Kialakítása lehetővé teszi, hogy minden élelmiszer feldolgozására alkalmas legyen, illetve tíkfából készült, amelyre a legjobb minőség és merevség jellemző. A deszka mindkét oldalán elhelyezett lyukak az ujjak számára kényelmes fogást biztosítanak. A kellően nagy vágási felület teljes mértékben meg fogja védeni a konyhabútorát. A gyönyörű, természetes mintájának köszönhetően használhatja ételek elrendezésére és a vendégeknek való felszolgálásra is. A kétoldali használat lehetősége többé nem fogja korlátozni Önt.

Legfontosabb jellemzők

  • Kétoldalai használat
  • Minőségi tíkfa
  • Méretei: 51 × 38 × 4 cm
  • Nagyon tömör anyagból készült
  • Használatához kézmosás ajánlott

Tipp a kezelésére

Minden fa vágódeszka gondoskodást igényel, ennek legjobb módja, ha havonta egyszer átdörzsoli étolajjal, erre a legideálisabb a hidegen sajtolt változat. A deszka nem szárad ki, megtartja a színét és nem változtatja alakját.

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Fa

Méretek

Hossz 51 cm
Szélesség 38 cm
Magasság 4 cm
Kód:  TEAKPR04
Termékszám:  TEAK HAUS 331

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05