Oldal frissítése

TEAK HAUS 309 Konyhai vágódeszka fogantyúval, 41x30,5x5cm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TEAK HAUS 309 Konyhai vágódeszka fogantyúval, 41x30,5x5cm

A TEAK HAUS vágódeszka nélkülözhetetlen társa lesz a konyhában. A vágódeszkát úgy tervezték, hogy alkalmas legyen mindenféle alapanyag feldolgozására. A legmagasabb minőségű tikfából készült, amely biztosítja az ellenállóságot, hogy hosszű éveken át használhassa TEAK HAUS vágódeszkáját.  A deszka mindkét oldalán kényelmes és biztos fogást biztosító lyukak találhatóak. Hála a gyönyörű, természetes fafelületnek nem csak vágásra, hanem felszolgálásra is használható. A sokrétű felhasználhatóságának köszönhetően soha többet nem kell kompromisszumot kötnie.

Legfontosabb jellemzők

  • Kétoldalas használat
  • Folyadékelvezető hornyok
  • Minőségi tikfa
  • Méretei: 41 × 30,5 × 5 × cm
  • Nagyon erős anyagból
  • Csak kézi tisztítás ajánlott

Kezelési tipp

Minden fa vágódeszka ápolást igényel, ennek legjobb módja, ha havonta egyszer étolajjal bedörzsöli. Ajánlott hidegen sajtolt olajat használni. Az olajos kezelés megvédi a fát a fakulástól, a kiszáradástól és a deformációtól.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Fa
Tulajdonságok Folyadékelvezető barázda

Méretek

Hossz 41 cm
Szélesség 30,5 cm
Magasság 5 cm
Kód:  TEAKPR07
Termékszám:  TEAK HAUS 309

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10