Oldal frissítése

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma 76g

4,9 45 értékelés
1 690 Ft

Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma 76g

A hermetikusan zárt Tchibo kávékapszulák ízletes, jó minőségű és nagyon erős, finom, bársonyos habú espressót rejtenek magukban. A Tchibo kávé fenntartható mezőgazdaságból származik, amely környezetvédő és tiszteli az emberek, állatok és növények életét. A Tchibo kávékapszulákkal működő kávéfőzői gazdaságosak és ökológiailag is hatékonyak. A Cafissimo használatával gyorsan és könnyedén készítheted el kedvenc kávédat. Ahhoz, hogy megakadályozza a levegő bejutását a kapszulák hermetikusan zártak, ezáltal megőrzik csodálatos, erős aromájukat. Kezd mindig jól a napot és kényeztesd magad egy csésze előkelő kávéval!

Tulajdonságok

  • 10 db kávékapszula
  • Erős espresso, finom, bársonyos habbal
  • Hermetikusan zárt kapszulák
  • Cafissimo kávégépekhez
  • Erős és kellemes íz
  • Ökológiai és energiahatékonyság
  • Gyors és könnyű főzés

Erős kávé csodálatos aromával

A Tchibo kávé szerte a világon sok éve ismert. A fogyasztóknak minőségi, kellemes ízű és egyedi ízt kínál, amelyet mindenki a saját otthonában tapasztalhat meg. A lakossági kávéfogyasztás napi több csésze kávét tesz ki. A minőségi kávé felébreszt és energiát ad, hogy neki állhass napi teendőidnek.  A Tchibo kávé azonban nem csak az ízlelőbimbóknak kellemes. Minden csésze alján lapul egy mélyebb jelentés - az emberek és a természet közötti kapcsolat megértése.

Tchibo

A Tchibo rendkívüli minőségi kávét készít a környezet, az állat- és növényvilág tiszteletben tartásával és a helyi termelők segítségével. A Tchibo következetesen hosszútávú projekteken dolgozik, amely magába foglalja a nyersanyagok termesztését, a termékfejlesztést és az újrahasznosítást. A fenntarthatóság 2006 óta szerves része a Tchibo üzleti stratégiájának.

 

Paraméterek

Adagok száma

Adagok száma 10 porce

Italtípus

Ital típusa Tejmentes kávés italok
Rendeltetés Caffe crema

Kávé típusa

Kávétípus 100% Arabica

Allergének

Allergének Allergénektől mentes

Kapszula típusa

Kapszula típusa Tchibo Cafissimo

Intenzitás

Intenzitás Medium

Csésze méret

Csésze méret Espresso
Kód:  TCHACC25
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  483508
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10