Oldal frissítése

TASSIMO L'OR Forza Kapszula 16 adag

4,5 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2-3 db 2 520 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4-5 db 2 420 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 6 vagy több db 2 240 Ft/db

TASSIMO L'OR Forza Kapszula 16 adag

Tassimo L´OR Forza

A Tassimo L'OR Forza kávékapszulák a nagyon erős kávé kedvelői számára készültek, intenzív fűszerezéssel és egyedülálló aromával. Ha szeretnéd, hogy jól induljon a napod vagy egy csésze kávéval adnád át magad a békés pillanatoknak, akkor a L'OR Forza kapszulák jelentik számodra a megfelelő választást!


TASSIMO kávéfőzők

A stílusos TASSIMO kávéfőzők választékában különféle formatervezésű, színű és méretű modellekkel találkozhatsz. Válaszd azt, amelyik teljes mértékben megfelel az igényeidnek és készíts tökéletes kávét egyetlen gombnyomással.

TASSIMO technológia

INTELLIBREW technológia

A kapszulák mindegyike egyedülálló INTELLIBREW vonalkóddal lett ellátva, amely a kávéfőzéshez szükséges időről, hőmérsékletről és vízmennyiségről nyújt információt. Ennek eredményeképp mindig tökéletes eredményt érhetsz el, manuális beállítások nélkül.

Széles italválaszték

Italok széles választéka

Válogass a 13 különféle kávé és tejes ital közül és élvezd a kedvenc ízedet, amikor csak szeretnéd. A választék olyan már jól ismert márkák italait is magában foglalja, mint például a Jacobs, az Oreo vagy a Milka, így a család minden tagja megtalálhatja a számára megfelelőt.

Kód:  TASKK003
Termékszám:  4041018

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05