Oldal frissítése

TASSIMO Jacobs Café Crema XL 16db

4,7 190 értékelés
Szuper ár
2 650 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 2 650 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 580 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3-5 db 2 530 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 6 vagy több db 2 480 Ft/db

TASSIMO Jacobs Café Crema XL 16db

Jacobs Café Crema XL

Élvezd a gondosan válogatott közepes pörkölésű kávészemekből készült, még hosszabb café cremát bársonyos, aranyló habréteggel és a kávé gazdag ízvilágával. A Jacobs márka hosszú múltra tekint vissza és meghatározó tapasztalattal rendelkezik a kávépörkölésben, amely a legmagasabb minőséget garantálja.


TASSIMO kávéfőzők

A stílusos TASSIMO kávéfőzők választékában különféle formatervezésű, színű és méretű modellekkel találkozhatsz. Válaszd azt, amelyik teljes mértékben megfelel az igényeidnek és készíts tökéletes kávét egyetlen gombnyomással.

TASSIMO technológia

INTELLIBREW technológia

A kapszulák mindegyike egyedülálló INTELLIBREW vonalkóddal lett ellátva, amely a kávéfőzéshez szükséges időről, hőmérsékletről és vízmennyiségről nyújt információt. Ennek eredményeképp mindig tökéletes eredményt érhetsz el, manuális beállítások nélkül.

Széles italválaszték

Italok széles választéka

Válogass a 13 különféle kávé és tejes ital közül és élvezd a kedvenc ízedet, amikor csak szeretnéd. A választék olyan már jól ismert márkák italait is magában foglalja, mint például a Jacobs, az Oreo és a Milka, így a család minden tagja megtalálhatja a számára megfelelőt.


 

Paraméterek

Allergének

Allergének Allergénektől mentes, 7 - Tej

Adagok száma

Adagok száma 16 porce

Italtípus

Ital típusa Tejmentes kávés italok
Rendeltetés Caffe crema, Lungo

Íz

Aromás jegyek Pörkölt

Kapszula típusa

Kapszula típusa Tassimo

Intenzitás

Intenzitás Medium
Kód:  EAN5131a2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  630951

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10