Oldal frissítése

Tascam DR-10L WHITE

Leárazás -29 %
59 290 Ft 83 190 Ft

Tascam DR-10L WHITE

A Tascam DR-10LW ultrakompakt digitális hajtókamikrofon és digitális felvevő kombinációja minden kreatív és elfoglalt filmes számára készült, professzionális hangzást és nagy kényelmet biztosít. A mikrofon közvetlenül a kamerán lévő színészre szerelhető, így elkerülhető a vezeték nélküli és vezetékes rendszerekkel kapcsolatos gond. A nagyobb rugalmasság érdekében a mellékelt vezetékes hajtókamikrofon csavaros csatlakozóval van rögzítve, amely kompatibilis a legtöbb Sennheiser hajtókamikrofonnal és más, azonos csatlakozóval rendelkező mikrofonokkal.

A Tascam DR-10LW hangrögzítő készülék legfontosabb jellemzői

  • A könnyen leolvasható OLED kijelzőn ellenőrizheted az akkumulátor állapotát, a felvétel állapotát és a hangerőmérőt
  • Tascam DR-10LW Közvetlenül a színészre szerelhető, és helyettesíti a vezeték nélküli rendszereket
  • Egy AAA elemmel működik
  • Kapocs az övre történő rögzítéshez
  • 44,1 és 48 kHz és 16/24 bit WAV/BWF/MP3 felvételi formátumban
  • A fájlnevek a felhasználó által meghatározott karakterekkel vagy adatokkal állíthatóak össze
  • Felvétel akár 32 GB SDHC kártyára

A Tascam DR-10LW kicsi és könnyen hordozható

A Tascam DR-10LW kicsi, könnyen elrejthető és mindössze 63 gramm súlyú, AAA elemmel együtt (kb. 10 óra üzemidő). A DR-10L ideális filmforgatáshoz, interjúkhoz, sajtótájékoztatókhoz vagy színpadi előadásokhoz. Könnyen elrejthető, így semmi sem akadályozhatja a tökéletes felvételt (tökéletes hanggal). Tartalmaz egy tartós klipszet is, amely lehetővé teszi, hogy a készüléket az övre rögzítsd, és például zakó alá rejtsd. 

Lineáris PCM felvétel a kiváló minőségű hangzásért

A DR-10LW-t kiváló minőségű hang rögzítésére tervezték 44,1 és 48 kHz-es és 16/24 bites mintavételezéssel. Ideális televíziós, filmes és színpadi előadásokhoz, valamint előadásokhoz és más professzionális felvételekhez. A készülék WAV/BWF felvételi formátumban rögzít, mono vagy polifonikus megjelenítésben (sztereó fájl, azonos adatokkal a bal és jobb csatornán). A V2.0 és későbbi frissítések MP3-felvételt is lehetővé tesznek 128 kbit/s és 192 kbit/s sebességgel.



Paraméterek

Tulajdonságok

Memóriakártya típusa Micro SD, Micro SDHC
Memóriakártya max. mérete 32 GB
Felvétel formátuma MP3, WAV
Egyéb funkciók Fejhallgató csatlakozó, Mikrofon bemenet
Csatlakozók Micro USB
Akkumulátor típusa 1x AAA
Max. akkumulátor üzemidő 10 óra
Kód:  TSC001t07
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DR-10LW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15