Oldal frissítése

Tascam DP-03SD

146 690 Ft

Tascam DP-03SD

A Tascam DP-03SD nyolcsávos felvevővel bármikor alkothat, amikor csak a kreativitása megkívánja. A sztereó mikrofonok közvetlenül a felvevőbe vannak integrálva, így nincs szükséged semmi másra az akusztikus gitár vagy ének felvételéhez. Az kromatikus hangoló, metronóm és mastering tartozékával ez az egyik legkönnyebben hordozható felvételi eszköz a piacon.

A Tascam DP-03SD legfontosabb jellemzői

  • Mintavételi gyakoriság: 16 bit/44,1 kHz
  • Egyszerre két mono sáv vagy egy sztereó sáv rögzítése
  • A Tascam DP-03SD felvevő nyolc sávot kínál a lejátszáshoz
  • Kromatikus hangoló és metronóm mellékelve
  • Két XLR bemenet fantomtáplálással kondenzátor mikrofonokhoz
  • Az egyik jack bemenet a nagy impedanciájú bemenet aktiválásának lehetőségével a gitárok számára.
  • 4GB-os kártya mellékelve

Széles körű csatlakoztathatóság

A Tascam DP-03SD két TRS/XLR mikrofon/line bemenetet tartalmaz. Ezután az egyik jack bemenetet (TRS) átkapcsolhatja nagyimpedanciájú gitárbemenetre. Az XLR bemenetek kapcsolható fantomtáplálással vannak ellátva kondenzátor mikrofonok számára. Van egy fejhallgató kimenet és egy vonal kimenet is a cinch-en keresztül. A felvételek SD/SDHC memóriakártyákra íródnak (legfeljebb 32 GB), és USB 2.0 is rendelkezésre áll a számítógéphez való csatlakoztatáshoz Windows vagy Mac Os operációs rendszerrel.

Effektprocesszor a Tascam DP-03SD-ben

Az egyes sávok felvétele egyszerű. Csak fokozatosan rögzít egy vagy két mono sávot, vagy egy sztereó sávot, amíg nyolc nem lesz. Lehetőség van arra is, hogy a pályákat egy vagy kettőre összevonja. A WAV-fájlok USB-n keresztül történő importálása is elérhető. Minden sáv saját sztereó processzorral, valamint kétsávos equalizerrel rendelkezik. Ha már tökéletesítette a keverését a 45 mm-es faderekkel, a panoráma gombokkal, a visszhanggal és az EQ-val, csak rögzítse azt a dedikált sztereó master sávra. A keveréked feldolgozhatómastering effektekkel, például EQ-val és limitálással a szoros és modern hangzást. Ha elégedett, USB-n keresztül átviheti a mixet a számítógépére.

Paraméterek

Tulajdonságok

Memóriakártya típusa SDHC, SD
Memóriakártya max. mérete 32 GB
Felvétel formátuma WAV
Egyéb funkciók Fantom táp (+48V), Fejhallgató csatlakozó, Lineáris felvétel
Csatlakozók Jack (3.5mm), mini USB, XLR
Kód:  TSC001t03
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DP-03SD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10