Oldal frissítése

Tascam DP-006

73 290 Ft

Tascam DP-006

A Tascam DP-006 hatsávos felvevővel bármikor alkothatsz, amikor csak a kreativitásod megkívánja. Két mikrofon van beépítve közvetlenül a felvevő elejére, így nincs szükséged másra az akusztikus gitár vagy ének felvételéhez. A Tascam DP-006 egyszerűen egy asztalra helyezhető, de állványra is szerelhető. A mellékelt kromatikus hangolóval és metronómmal ez az egyik legkönnyebben hordozható hangrögzítő eszköz a piacon. 

A Tascam DP-006 felvevő legfontosabb jellemzői

  • Mintavételi frekvencia: 16 bit/44,1 kHz
  • A Tascam DP-006 felvevő hat sávot kínál a lejátszáshoz
  • Tápellátás 4× AA elemmel vagy adapterrel (nem tartozék)
  • Választható 6,3 mm-es vonal/mikrofon bemenet és magas impedancia szintek a gitárokhoz
  • Kromatikus hangoló és metronóm mellékelve

Széles körű csatlakoztathatóság

A Tascam DP-006 két mikrofon/line bemenetet tartalmaz egy 6,3 mm-es csatlakozón keresztül. Ebből az egyiket átkapcsolhatod a gitárbemenetre. Vonalkimenet is található rajta, amelyet a tárcsával felerősíthetsz, és klasszikus fejhallgató kimenetként használhatsz. A felvételek SD/SDHC memóriakártyákra íródnak (legfeljebb 32 GB), és USB 2.0 segítségével csatlakoztatható Windows vagy Mac Os számítógéphez. Négy AA elemmel működik a felvevő. Opcionális Tascam PS-P520 hálózati adapter vásárolható hozzá (nem tartozék).


Paraméterek

Tulajdonságok

Memóriakártya típusa SDHC, SD
Memóriakártya max. mérete 32 GB
Felvétel formátuma WAV
Egyéb funkciók Fejhallgató csatlakozó, Lineáris felvétel, Állványmenet
Csatlakozók Jack (3.5mm)
Max. akkumulátor üzemidő 9 óra
Kód:  TSC001t01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  DP-006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15