Oldal frissítése

Tanita SET

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Tanita SET

Ez a Tanita SET / készlet egy  testelemző készülék a GMON  értékelő szoftverrel ellátva,  az aktív családok és a sportolók részére.  A Personal Balance BC-1000 Physical Analysis (személyes tömeg / egyensúly  BC-1000 testelemzés) a Tanita legújabb innovációja.  A beépített,  vezeték nélküli ANT + ™ technológiát használja, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy elemezze  testösszetételét egy idő-sorozaton keresztül, és automatikus továbbítsa  testösszetételi adatait más eszközökre, például a Garmin kiválasztott sportruházatára, vezeték nélküli kijelzőjére, vagy a GMON szoftverére. Ez a készlet kifejezetten a sportolók részére készült, hiszen minden adatot azonnal automatikusan továbbít a számítógépre, és ott értékelik a GMON szoftver segítségével. Így Ön ellenőrizni tudja a képzési program hatékonyságát. A mérleg mérési kapacitása 200 kg. A működését biztosító elemek szerepelnek a csomagban. 

Mért értékek:
Testzsír értékelés felnőtteknek és gyerekeknek
Testzsírtartalom százalékban
Teljes test víztartalom százalékban
Zsigeri zsírtartalom
Zsírtartalom értékelése
Csontok
Metabolikus kor
Izmok állapota
A fizikai állóképesség értékelése

Tartozékok:
ANT STICK: ANT + pendrive  az adatok átviteléhez  közvetlenül a BC-1000 és a PC között
GMON szoftver (csak Windows 2000 / XP / Vista / Win7 -hez) biztosítja az adatok elemzését, a profilok száma 8 főre korlátozott
 

A Tanita mérleg készlet főbb jellemzői

  • Értékelő szoftver,  GMON
  • A mérleg  beépített,  vezeték nélküli ANT + ™ technológiával rendelkezik
  • A Tanita készlet  idősorozatok alatti testelemzéseket is lehetővé tesz
  • A testösszetétel 9-féle mérése
  • Méréshatár 200 kg
  • Elemmel ellátva a csomagban
  • 3 év garancia
Kód:  TANOS002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10