Oldal frissítése

Tanita RD 901 b

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tanita RD 901 b

Digitális személyi mérleg Tanita RD 901 b a csúcsmodell a test analízis és a Bluetooth. Néhány másodpercen belül mérik és értékelik tíz fontos fizikai mennyiségek.Emellett súly mérésére metabolikus kor, az alapanyagcsere, zsigeri zsír, a BMI és a fizikai állóképesség. Ez lehet elemezni a tényleges testzsír százaléka, izomtömeg, testvíz és csonttömeg. Mérésére test analizátor NCCO kettős bioimpedancia technológia. 
Az egyediség adja képes párosítani a mobiltelefon segítségével a beépített Bluetooth technológia, amelynek köszönhetően a mért értékek töltik Planet Health. Ebben az alkalmazásban, akkor könnyen nyomon követi és értékeli az eredményeket a fejlődés útján grafikonok és a különböző rendszerek. Chytrá váha dokáže automaticky rozpoznat uživatele.Amikor súlya különbözteti felnőtt, a gyerek és a sportolók. A adatmemória négy személy és egy vendég. Megbüvölten az ultra vékony design fehér, futófelület lemez edzett üveg.

A fő előnyök

  • precíziós súlyú 50 g 100 kg és 100 g 100 kg feletti
  • mérése és elemzése a 10 legfontosabb fizikai értékek
  • Elemzés az alapanyagcsere, az anyagcsere kora, állapota, a BMI és a zsigeri zsír
  • Dual bioimpedancia technológia
  • A beépített Bluetooth technológia 4.0-s verziója lehetővé teszi az adatátvitelt az iPhone
  • Alkalmazások Egészség Planet
  • Automatikus felismerése felhasználó - felnőtt, gyermek és sportos üzemmód
  • Memória 4 fő és 1 vendég

Egyedi mérése fontos értékek

Nagyon fontos az a jelzés, a zsigeri zsír, a zsír a hasüregben, amely körülveszi a belső szervek és növeli a szívbetegségek kockázatát, a magas vérnyomás és más betegségek. Mérésére az általános fitness le a súlya a testzsír és a zsírmentes testtömeg.Amikor a mérés nagyobb metabolikus kor   mint a naptár javítására van szükség az alapanyagcsere.Fokozott fizikai aktivitás és a rendszeres testmozgás segíthet csökkenteni a testzsír mennyiségét, megnöveli az izomszövet, és így javítja a bazális anyagcserét és csökkenti az anyagcsere kor.

Nagy helper az egészséges életmód

Ha érdekel az egészségére, akkor figyeljen az egészséges életmód, a rendszeres testmozgást, akkor lesz az intelligens súlya a hasznos segéd hogy ne csak a testsúly, hanem elemzések más fontos értékeit javítja a fizikai állóképesség és általános egészségi állapotának. Velkou předností je sledování všech výsledků v aplikaci Health Planet, díky které si můžete například doladit svůj dietní a fitness program.
További információk:
áramellátás:
4 x AA elem (tartozék)
méretek:
30 x 33 x 3 cm

Paraméterek

Tulajdonságok

Terhelhetőség 200 kg

Konnektivitás

Konnektivitás Bluetooth

Szín

Szín Fehér
Kód:  TANOV012
Termékszám:  RD901b

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10