Oldal frissítése

Tanita BC-730 b

4,5 19 értékelés
25 990 Ft

Tanita BC-730 b

Testtömeg és fontos paraméterek mérése a Tanita BC-730b-vel

A Tanita BC-730b fürdőszobamérleg könnyű és kompakt méretű. A tömeget a fejlett, kettős frekvenciájú InnerScan technológia segítségével méri a nagyobb pontosság érdekében. A könnyen olvasható kétsoros kijelző másodperceken belül értesíti a mért eredményekről. A mérleg automatikusan felismeri a felhasználót a mérés során, ezen felül különbséget tud tenni felnőtt, gyerek és sportolók között, akik legalább heti tíz órát edzenek legalább egy éve.


Izomtömeg mérés

A Tanita BC-730b jelzi mind a harántcsíkolt, mind a simaizom mennyiségét, valamint az általuk tartalmazott vizét.


Csonttömeg mérés

A Tanita BC-730b a kalcium és a testben található más ásványi anyagok mennyisége által pontosan képes megmérni a csontok tömegét. Kutatások bizonyítják, hogy a hosszú távú sportolás segít a csontszövet képződésében erősebb és egészségesebb csontokat eredményezve. Így tehát rendkívül fontos az egészséges csontozat kialakítása megfelelő étrenddel és fizikai aktivitással.

 

Viscerális zsírmennyiség mérés

A viscerális zsír a mellkasban, a belső szerveket körülvéve tárolódik. Kutatások azt bizonyítják, hogy bár a testtömeg és testzsírszázalék a korral nem változik, annak eloszlása a testben igen. A zsírok egyre inkább a hasi régióban kerülnek felhalmozásra, kiváltképp a menopauza után, nők esetében. A viscerális zsír mennyiségének mérése segít a szív- és érrendszeri betegségek, valamitn a magas vérnyomás megelőzésében.


Az alapanyagcsere mérése

Az alapanyagcsere működési index (BMR) a test esszenciális anyagainak újratermeléséhez szükséges kalória mennyiséget jelzi. A BMR azt az energiaminimumot jelenti, ami a test alapvető funkcióinak ellátásához szükséges (légzés, keringés, idegrendszer működése...). A magasabb alapanyagcsere növeli a kalóriaigényt és csökkenti a testzsír mennyiségét.


Metabolikus kor mérése

Ez a funkció összehasonlítja az alapanyagcserét és az adott korcsoportra jellemző átlagos anyagcserével. Ennek mérése képes megmutatni a szervezet valódi korát.

 

Általános fizikai állapot felmérése

Az általános fizikai állapot segítségével összevetheti a testzsír és az izom mennyiségét. A megnövekedett fizikai aktivitást csökkenti a zsír mennyiségét, ennek megfelelően változtatva a fizikai állapotot. Ha test tömege állandó is marad, az izom és a zsír arányának javításával egészségi állapotát is javíthatja.

 

Az egészséges testzsír mennyiségének mérése

A Tanita BC-730b képes összevetni a testzsír mennyiségét az egészséges testzsír mennyiségével az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint, mely hosszú távú kutatásokon alapszik. Az eredmények négy lépésben kerülnek kiírásra a kijelzőn. A mérés gyermekek számára is lehetséges.

Kiváló segítség az egészséges életmódhoz

A mérleg rendelkezik a RECALL funkcióval, mellyel a mérések során egy gomb megnyomásával visszahívhatja a korábbi mért értékeket, hogy összehasonlítsa őket az új eredményeivel.


A Tanita BC-730b legfontosabb paraméterei

  • Mérési pontosság 100 g
  • Könnyen olvasható, kétsoros kijelző
  • Különböző tömegmérési módok - gyerek, felnőtt, sportoló
  • Memória 5 személy részére + 1 vendég
  • RECALL funkció

Paraméterek

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
Terhelhetőség 150 kg
Funkciók Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás
Mérési pontosság 100 g

Anyag

Mérőfelület anyaga Műanyag

Konnektivitás

Elem típusa AAA

Szín

Szín Fehér
Kód:  TANOV005
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BC730bílá

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10