Oldal frissítése

Tanita BC 601

3,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Tanita BC 601

Tanita BC 601 személymérleg - a fontos értékek egyedülálló mérési módszere

Az SD kártya foglalattal rendelkező Tanita BC 601 digitális személymérleg egy csúcskategóriás készülék, amely szegmentális testelemzést tesz lehetővé. Öt testrész öt szegmentális zsír- és izomösszetételét mutatja meg, beleértve a karokat, a lábakat és a törzset. A mért adatok az SD kártyán tárlódnak CSV formátumban. A Tanita BC 601 a BIA-mérés (bioelektromos impedancia analízis) segítségével a test paramétereinek egy modern mérési módszerét nyújtja.


Izomtömeg mérés

A Tanita BC 601 személymérleg megmutatja a vázizomzat és a sima izomzat tömegét, valamint az izmokban lévő vizet mennyiségét.


Csonttömeg mérés

Ezzel a funkcióval a Tanita BC 601 kimutatja a test csonthányadát (a csont ásványi anyag-, kalcium- és más anyag tartalmát). Kutatások megállapították, hogy a sporttevékenység és az izmok fejlesztése hosszútávon erősebb, egészségesebb csontokat eredményez. A csontszerkezet rövid idő alatt nem változik feltűnően, de mégis fontos az egészséges táplálkozás és a kielégítő mozgás.


Zsigeri zsírtartalom mérés

A zsigeri zsír a testben lévő belső részek zsírtartalmát jelenti, amely a belső hasüregben található, és körülveszi az élettanilag fontos szerveket a törzsben (a has környékén). Kutatások kimutatták, hogy ha a súly és testzsír állandó marad is, a korral megváltozik az eloszlás, és a zsír általában a törzsben, a has környékén gyűlik össze, különösen nőknél a változókor után. Ha sikeresen megőrzöd az egészséges zsigeri zsírtartalmat, csökkentheted bizonyos betegségek, például a szívbaj és a magas vérnyomás kockázatát, és megvédheted magad a 2. típusú cukorbetegségtől.


Napi kalóriaszükséglet bevitel

Ez a funkció azt a kalóriamennyiséget mutatja ki, amely szükséges egy személy alapanyagcseréjéhez a mindennapok során előforduló fizikai tevékenységek során.


"Anyagcsere-életkor" mérése

Ezzel a funkcióval meghatározható az alapanyagcseréd (BMR), és megállapítható az átlagos életkor, amely ennek az anyagcserének megfelel. Az anyagcsere-életkor mérésével meghatározhatod a szervezeted valós életkorát.


Nagyszerű segítőtárs az egészséges életmódhoz

A Tanita BC 601 használata rendkívül egyszerű: lépj rá a mérlegre, fogd meg a kézi elektródákat és gyakorolj rájuk finom nyomást. A mérleg automatikusan felismeri a már rögzített felhasználót. A készülék képes különbséget tenni a felnőttek, a gyerekek és az atletikus testalkatú személyek között, akik legalább 10 órát sportolnak hetente, minimum egy évig. A Tanita BC 601 négy személy és egy „vendég” adatait tudja tárolni. A mérleget kifejezetten atléták számára fejlesztették ki az edzési hatékonyság növelése érdekében.

A Tanita BC 601 naptárral és összehasonlító diagrammal is szolgál, amely alapján láthatod az egyes testrészeid korábbi paramétereit és a napról napra, hétről hétre, valamint hónapról hónapra való fejlődésüket, 3 éven keresztül. Ha odafigyelsz az egészségedre és az egészséges életmód híve vagy, illetve rendszeresen edzel, akkor ez az okos kis mérleg hasznos társad lesz, amely nem csak a testsúlymérésben nyújt segítséget, de megadja a többi, a fizikai erőnlét fejlesztése és az egészség szempontjából kulcsfontosságú értéket is.


A Tanita BC 601 személymérleg főbb jellemzői

  • Tömeg mérése 100 g pontossággal
  • Öt testrész szegmentális zsír- és izomtömeg elemzése
  • SD kártya foglalat - számítógépes elemzés
  • Két kézi elektróda kijelzővel és kihúzható kábellel
  • Felhasználók megkülönböztetése: felnőtt, gyermek, sportos
  • 4 felhasználó és 1 vendég adatainak rögzítése
  • Naptár és összehasonlító diagram funkció

Kód:  TANVO002
Termékszám:  601
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20