Oldal frissítése

Tanita BC 401, fekete

4,6 5 értékelés
35 490 Ft

Tanita BC 401, fekete

Szeretnéd nyomon követni a testtömegedet, de nem tudod, hogyan válassz mérleget? A Tanita BC 401 fekete személymérleg üveglappal készült, így formatervezésével tökéletesen illik bármilyen belső térbe. A mérleg maximális teherbírása 150 kg. Másik előnye, hogy a diagnosztikai mérleg képes a testben található testzsír, az izomtömeg és a testvíz mennyiségének mérésére is. A Tanita BC 401 digitális személymérleg párosítható az Android és iOS készülékekkel kompatibilis mobilalkalmazással is. Ennek eredményeként egy rendkívül okos személymérleget kapsz. A Tanita BC 401készülékben tárolhatod a nem-, kor- és magasság adatokat is. 100 grammos pontossággal méri a testtömeget. A Bluetooth vezeték nélküli technológiát alkalmazza a kommunikációhoz az okos eszközökkel.


Tanita BC 401 fekete digitális diagnosztikai személymérleg főbb jellemzői

  • A digitális mérleg ideális a testtömeg nyomon követéséhez
  • A Tanita BC 401 mérleg maximális teherbírása 150 kg
  • A digitális mérleg a következő funkciókat kínálja: testzsírmérés, izomtömeg mérés, testben található víz mérés, adattárolás és párosítás mobilalkalmazással
  • Kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel
  • Tanita BC 401 mérleg különleges testelemzéssel
  • Könnyű bekapcsolni a személymérleget
  • Olyan szempontok szerint csoportosít, mint a felnőtt-, a gyermek- és a sportoló mód
  • Bluetooth vezeték nélküli technológiát alkalmaz más eszközökhöz való csatlakozáshoz
  • A Tanita BC 401 mérleg színe fekete, üveg felülettel rendelkezik

Tanita BC 401 mérleg speciális testelemzéssel

A Tanita BC 401 személymérleg olyan különleges testelemzővel dolgozik, amely képes 10 kulcsfontosságú érték mérésére. A 4 elektródás rendszert tartalmazó platform képes felismerni a felhasználót a közeli testtömeg értékek alapján. A testelemző manuális adatbevitellel is működik, azonban jobban vezérelhető a mobilalkalmazással - ez a My Tanita app.

Tanita BC 401 személymérleg könnyű bekapcsolással

A négy elektródás rendszer maximum 5 embert tud megkülönböztetni, ezt az eltérő színű háttérvilágításokkal teszi. A Tanita BC 401 mérleg bekapcsolása egyszerű. Állj rá a megerősített üveglapra, a mérleg pedig automatikusan bekapcsol. Továbbá a Tanita BC 401 személymérleg a bioelektromos impedanciás mérés, azaz a BIA technológiáját alkalmazza. Ez a technológia sokkal pontosabb és egy olyan nem invazív módszer, amelynek a mérési pontosságát a gyártó 100 grammnál 0,1%-os arányban adta meg.

Csatlakozás a My Tanita mobilalkalmazáshoz

A Tanita BC 401 személymérleg az elemzőt használja, hogy megkülönböztesse a felhasználókat egymástól az olyan különféle kritériumok alapján, mint például a felnőtt üzemmód, gyerek üzemmód vagy sportoló üzemmód. A felnőtt üzemmód 18-99 éves korig mér, a gyermek üzemmód 7 éves kortól mér 110 cm-es magasságig, a sportoló mód pedig alkalmas azoknak a felhasználóknak, akik legalább 10 órát edzenek egy héten vagy több, mint egy éve sportolnak. Mindent jól átláthatóan irányíthatsz a hasznos mobilalkalmazásban, amelyet könnyedén letölthetsz az okos készülékekre. Az alkalmazás kompatibilis az Android (minimum 5.0-ás verzió) és az iOS operációs rendszerekkel. A párosításhoz szükséges a Bluetooth Smart (BT 4.0 vagy újabb).


A Tanita BC 401 mérleg praktikus funkciói

Izomtömeg arány mérése:
A személymérleg ezt a funkciót a harántcsíkolt és sima izmok tömegének megjelenítésére alkalmazza, amely magában foglalja a bennük található vizet is.

Testtömeg mérése:
A mérleg képes a csontok tömegének igazán pontos elemzésére a testben található kalcium és más ásványok alapján. Kutatásokkal bizonyították, hogy a hosszútávú testmozgás segíti a csontszövet fejlődését, tehát a csontok erősebbek és egészségesebbek lesznek. Ezért nagyon fontos, hogy elegendő fizikai aktivitással és kiegyensúlyozott étkezéssel megőrizzük a csontok egészségét és javítsunk azok állapotán.

Tanita BC 401 mérleg méri a zsigeri zsírt:
A zsigeri zsírt a testünk a has területén tárolja, körbeveszi a belső szerveinket. Tanulmányokkal igazolták, hogy még ha a testtömeged és a testzsírszázalékod változatlan is marad, a kor előrehaladtával változik a testben tárolt zsír mennyisége. A zsírokat a test kifejezetten a has területén tárolja, különösen a menopauzát tapasztaló nők esetében. A zsigeri zsír mérése és esetleges csökkentése segít az olyan betegségek kockázatának csökkentésében, mint a szívbetegségek, magas vérnyomás, stb.

Napi kalóriabevitel - DCI:
Ez a paraméter az alapvető anyagcsere folyamatokhoz szükséges kalóriák illetve napi fizikai tevékenységhez kapcsolódó anyagcseréhez szükséges kalóriabevitel összege.

Tanita BC 401 mérleg méri a metabolikus kort:
Ez a funkció összehasonlítja a metabolikus korodat az azonos életkorúak csoportjának alapvető anyagcseréjével. A metabolikus kor mérésével megtudhatod a tested valódi életkorát.

Egészséges testzsír tartomány:
A Tanita BC 401 mérleg automatikusan hasonlítja össze a testzsírszázalékodat egy egészséges személy (az Egészségügyi Világszervezet hosszútávú kutatások alapján határozta meg) testzsírszázalékával. Az eredményt ezt követően négy lépcsőben jeleníti meg. Ez a mérés alkalmas a gyermekek számára is.

Mód:
A Tanita BC 401 mérleg 5 felhasználó számára biztosít memóriát, képes megkülönböztetni a felnőtt módot (18-99 éves korig), a gyermek módot (7 éves kortól, 110 cm-es magasságig) és a sportoló módot (azoknak a személyeknek, akik heti rendszerességgel legalább 10 órát edzenek vagy legalább egy éve sportolnak).

További információ:

Testzsírszázalék - 0,1%
A testvíz százaléka - 0,1%
Izomtömeg arány - 0,1 kg
Csonttömeg - 0,1 kg
Alapanyagcsere- kcal / kJ
Testtömeg mérés kapacitás - 150 kg
Mérési pontosság - 100 g / 0,1%
Kettős mérés (6,25 / 50 kHz)
4 db AAA tartozék elem
A platform méretei: 218 x 316 x 30 mm (hosszúság x szélesség x magasság)
Szín: fekete
Garancia időtartama: 3 év


Paraméterek

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
Terhelhetőség 150 kg
Funkciók Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás, Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra
Mérési pontosság 100 g

Anyag

Mérőfelület anyaga Üveg

Konnektivitás

Elem típusa AAA
Konnektivitás Bluetooth

Kompatibilis operációs rendszer

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Szín

Szín Fekete
Kód:  TANOV674
Jótállás: 24 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15