Oldal frissítése

Tanita BC-313 b

4,4 6 értékelés
34 990 Ft

Tanita BC-313 b

A Tanita BC-313 b digitális fürdőszobamérleg képes 50 g pontosságra megállapítani testsúlyát, valamint egyedülálló abban, hogy 10 egyéb testértéket mér, beleértve az anyagcserét, az anyagcsere állapotát az életkorhoz képest, a zsírt és az általános fizikai állapotot. Ez az intelligens analitikus mérleg a BIA bioelektromos impedancia módszer segítségével megállapítja a tényleges százalékos arányát a testzsírnak, izomtömegnek, víztartalomnak és csonttömegnek. Az ultravékony üvegű fehér mérleg ráállás után automatikus mér, a nagy LCD kijelzőjén pedig pillanatokon belül megjelenik a 10 mért érték. 


A mérleg képes automatikusan felismerni a személyt súlya alapján. A mérés közben a mérleg megkülönböztet felnőttet, gyereket, vagy sportolókat, akik rendszeresen edzenek legalább heti 10 órát legalább egy éve. A mérleg öt ember és egy vendég értékeinek tárolására alkalmas. A mért értékek a kijelzőn mutatják, hogy az eredmények megfelelnek-e a normálisnak, alatta, vagy fölötte vannak.

Előnyei

  • Egyedülálló precíz mérés 50 g pontossággal
  • 10 fő testérték mérése
  • BIA Bioelektromos impedancia módszer
  • LCD kijelző
  • Automatikus mérés ráállás után
  • Különböző súlyú emberek megkülönböztetése - felnőtt, gyermek és sportoló
  • Memória 5 fő és 1 vendég adatai számára
  • RECALL funkció

Fontos értékek egyedi mérése

A fontos értékeket, mint például a zsigeri zsírt is ellenőrizheti a mérleg által, tehát a zsírt a hasüregben, amely körülveszi a belső szerveit és növeli a szívbetegségek, magas vérnyomás és más betegségek kockázatát. Amikor teljes fizikai állapotát méri, a súlya a testzsírhoz és izomtömeghez viszonyítva jelenik meg. Ha rosszabb anyagcsere állapota életkorához képest, szükségszerű anyagcseréje javítása. A fokozott fizikai aktivitás és a rendszeres testmozgás segít csökkenteni a testzsírt, megnöveli az izomtömeget, ezáltal javítva az anyagcserét, annak állapotát korához képest.

Nagy segítség az egészséges életmód fenntartásához

A mérleg RECALL funkciójával az aktuális eredmények mutatásakor megjelenítheti az előzőleg mért értékeket, s összehasonlíthatja azokat az új adatokkal. Ha szeretne egészséges maradni, figyeljen oda az egészséges életmódra, a rendszeres testmozgásra, amelyben ez a hasznos mérleg segítségére lesz, hiszen nemcsak a súlyát, de szervezete más fontos értékeit is figyelemmel kísérheti, amelyek nélkülözhetetlenek fizikai állóképességének és egészségének fenntartásához.  
További információk:
Méretek:
31 x 24 cm
Szín:
Fehér

Paraméterek

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
Terhelhetőség 150 kg
Funkciók Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás
Mérési pontosság 100 g

Anyag

Mérőfelület anyaga Üveg

Konnektivitás

Elem típusa AAA

Szín

Szín Fehér
Kód:  TANOV008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BC313b
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15