Oldal frissítése

TANGLE TEEZER The Original Plum Delicious

4,9 678 értékelés
Kiegészítők a termékhez

TANGLE TEEZER The Original Plum Delicious

Szereti a fejmasszázst, szereti a hajápolást a fodrászával, de szükségtelenül túlárazottnak tartja a szolgáltatásait? Ha igen, akkor a Tangle Teezer hajkefe a legjobb választás az Ön számára. Nemcsak egy rendkívüli segítő, hanem az is a célja, hogy pontosan kövesse a fej formájá, ezáltal kellemesen masszírozva a fejet, hogy a fésülködés gyors és fájdalommentes folyamat legyen. A hajkefe regenerálja a hajat  tövektől a végekig. 
A Tangle Teezer hajkefe az utolsó részletig tökéletesítésre került, professzionalizmusa pedig messze maga mögött hagyja az összes többi fésűt. A sörték speciálisan a kefe felszínén helyezkednek el, és az egyedülálló képességük, hogy tökéletesen kibontják a csomót mindenhol. A fésülés még soha nem volt ilyen könnyű; nem okoz fájdalmat, és ezentúl soha nem is akar majd mást csinálni! A hajápolás ezzen a hajkefével egy kellemes élmény lesz minden alkalommal.
A legtöbb nő nem veszi észre, hogy a rossz hajkefe károsítja a hajat, húzza és könnyen el is töri. Ennek következtében a haj törékenyebb, vékonyabb lesz, elveszíti a fényét, a volumenét, nem beszélve a csúnya kopott végekről. Ha ezek a problémák Önt is érintik, most lesz lehetősége változtatni rajtuk. Mosás után a haj kifésüléséhez kérje mindig a Tangle Teezer hajkefe segítségét. Rendszeres használat mellett érezni fogja Ön is és a környezete is, hogy megváltozik a haja minősége, már rövid időn belül. Most, hogy tudja ezt az egyszerű és gyors megoldást, ne habozzon, és szerezze be ezt a terméket!

Szín:
Lila-rózsaszín


 

 

 

 


 

 

 

 

Kód:  KSPO104
Termékszám:  5060173370022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20