Oldal frissítése

Takira Sc8ter Carbon fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Takira Sc8ter Carbon fehér

Az elegáns fehér Takira Sc8ter Carbon elektromos roller mind terepen, mind a városban könnyen kezelhető. Az 5 állítható sebességfokozattal rendelkező, 250 W-os villanymotor 22 km/h-s maximális sebességet biztosít. Ilyen erőteljes motorral az emelkedők is könnyedén leküzdhetők. A hatótávolság a töltési kapacitástól, a rollerező személy súlyától és az út típusától függ. A Takira elektromos roller különleges, összecsukható konstrukcióval büszkélkedhet, amely stabil, ugyanakkor elegáns és amely könnyű összeszerelést és tárolást tesz lehetővé. A fedélzet ergonomikus kialakítása a kényelmes és zavartalan rollerezésért felel.

A fehér Takira Sc8ter Carbon elektromos roller legfontosabb jellemzői

  • Kefe nélküli 250W-os hub motor
  • A 24 V-os lítium ion akkumulátor kapacitása 8,8 Ah
  • Töltési idő kb. 3 óra
  • Szénszálas konstrukció
  • LCD kijelző
  • Az EasyFold funkciónak köszönhetően egyszerűen összecsukható
  • Maximális sebesség 22 km/h
  • Maximális hatótávolság 28 km
  • Gyorstöltő a csomagban
  • A Takira roller tömege 7,5 kg

Kényelmes és biztonságos

A gyártó igyekezett megtalálni az egyensúlyt a szórakozás és a biztonság között. Csak akkor adhatod át magad teljesen a rollerezés örömének, ha közben maximális védelem érhető el. A Takira elektromos roller kiváló minőségű, a kormányon és a sárvédőn elhelyezkedő fékekkel rendelkezik, amelyek elég érzékenyek. Ezek a fékek általában javítják a fékteljesítményt, és ezáltal lerövidítik a féktávolságot. Első a biztonság. A nagy kapacitású és biztonságos akkumulátor folyamatos teljesítményt nyújt. Az akkumulátor kialakítása modern és vizuálisan is illik az elektromos roller általános megjelenéséhez. Az akkumulátor gyorsan kivehető, így magaddal is viheted. 

A csomag tartalma:
Elektromos roller
Hálózati adapter
Tápkábel
Szerszámok
Használati utasítás


Paraméterek

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás 8,8 Ah
Akkumulátor típusa Lítium-ionos
Kód:  SPTtak002
Termékszám:  4260509688833

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20