Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tado Smart Radiator Thermostat vízszintes beépítéssel

4,9 16 értékelés

Tado Smart Radiator Thermostat vízszintes beépítéssel


A tado° termosztatikus fejjel spórolhatsz a fűtésen

Spórolj a fűtési költségeken a vízszintesen beépíthető intelligens tado° termosztátfejjel. Ez a megoldás akkor ideális, ha nincs saját kazánod, és nem tudod központilag irányítani a fűtést. A radiátorok vezérléséhez a tado° rendszer elsősorban a mobiltelefon  helyzetét használja, és egy fejlett hőmérsékletszabályozó algoritmussal kombinálva segít spórolni a költségeken. Egy másik előnye, hogy a fűtést bármikor és a világon bárhonnan vezérelheted.


Bővítsd meglévő tado° rendszeredet

Ebben a csomagban csak egy különálló fej van, ahhoz, hogy működjön, rendelkezned kell Smart Thermostat - Starter Kit V3+vagy Smart Radiator Thermostat – Starter Kit V3+ csomaggal. Ennek a terméknek a megvásárlásával könnyedén telepíthetsz a termosztatikus fejeket minden radiátorra a lakásban.


A csomag tartalma

  • tado° intelligens termosztatikus fej
  • 2 db AA elem
  • 6 adapter

Az intelligens tado° fej kompatibilis az összes szabványos radiátorral, beleértve a termosztatikus szelepeket. Egyszerűen cseréld ki a régi hagyományos radiátorfejet.



A tado° termosztátfej csomag főbb jellemzői

  • Vízszintes beépítéshez
  • Szelep-adapterek a csomagban
  • App Android és iOS eszközökhöz
  • Kompatibilis az Apple HomeKit, a Google Assistant, az Amazon Alexa hangsegédekkel
  • Geofencing
  • Adaptáció az időjárás-előrejelzéssel
  • Nyitott ablak érzékelés
  • Többzónás fűtés támogatása


tado° mobilalkalmazás 

A hőmérsékletszabályozó algoritmus mellett a tado° az időjárás-előrejelzést használja a hatékony fűtéshez. A mobilalkalmazásban megtekintheted a különböző statisztikákat vagy a megtakarított pénzt. Természetesen lehetséges különféle fűtési ütemterveket is beállítani és még sok más funkció is rendelkezésre áll. Az alkalmazás értesít a fűtési rendszer bármely problémájáról.


Integráld a tado°-t az okos otthonba

Könnyen integrálhatod a fűtésvezérlő rendszert egy meglévő intelligens otthonba, és élvezheted a hangvezérlés összes előnyét. A termosztátfej kompatibilis az Apple HomeKit, a Google Home, az Amazon Echo és az IFTTT rendszerekkel. Szükséges továbbá egy mobilalkalmazás Android vagy iOS eszközökhöz, amely lehetővé teszi a fűtés intuitív beállítását az igényeid szerint.


Korlátlan vezérlési lehetőségek

A hőmérséklet beállítása a mobiltelefon helyétől függ, tehát ha nem vagy otthon, a fűtés alaphelyzetbe áll, és hazaérkezéskor visszatér a normál üzemmódba. A hőmérsékletet manuálisan is beállíthatod a termosztátfejen.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Rádióhullámok

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Fűtés és hűtés

Típus

Típus Okos, Vezeték nélküli

Tulajdonságok

Elhelyezés Radiátor
Programozható Napi
Kijelző Háttérvilágításos

Speciális funkciók

Speciális funkciók Helymeghatározás, Tervezés, Hőmérséklet-érzékelő

Mutató

Mutató Digitális

Szelep típusa

Szelep típusa RA, RAV, RAVL, M28
Kód:  TADO04
Termékszám:  V3P-SRT01H-TC-ML-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20