Oldal frissítése

T-tomi Trees pelenkázó alátét

4,8 15 értékelés
5 390 Ft

T-tomi Trees pelenkázó alátét

Kisgyermekeknél mindenre gondolni kell. Útközben vagy a bevásárlóközpontban nehéz kényelmes helyet találni a baba bepelenkázásához. A hasznos T-tomi pelenkázó alátét segítségével könnyedén bepelenkázhatod gyermekedet akkor is, ha elmentek hazulról. Anyagának kialakítása miatt könnyedén, a mosógépben is ki lehet mosni, így újra és újra felhasználhatod. A hasznos T-tomi pelenkázó alátét méretei 50 × 70 cm. A felülete többszínű és mintás, amely minden gyerekszobát feldob. A bájos állatok minta vidámságot kölcsönöz, amely érdeksebbé teszi a baba számára a pelenkázást. A hasán fekve pedig az érzékszerveit is stimulálni fogja.

A hasznos T-tomi Trees pelenkázó alátét termék leglényegesebb jellemzői

  • Az utazáshoz használható T-tomi pelenkázó alátét segítségével egyszerűbb lesz a pelenkacsere még akkor is, ha úton vagytok
  • Könnyedén ki tudod mosni a mosógépben,
  • Puha kialakítása végett megfelel kemény felületen való használatra
  • A remekül kihasználható T-tomi pelenkázó alátét méretei 50 × 70 cm
  • A gyártó a többszínű minta mellett tette le a voksát
  • Mintázata állatok

Pelenkázás gyorsan, kényelmesen!

A fiatal szülőknek a pelenkázás eleinte komoly próbatétel lehet. A remek T-tomi pelenkázó alátét segítségével azonban gyorsan belejönnek. Puha kialakítása kifejezetten kemény felületen, például komódon vagy pelenkázóasztalon való használatra alkalmas.

Paraméterek

Méretek

Pelenka méretei 50 × 70 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Utazó, Puha
Elhelyezés Bárhol

Típus

Típus Anyag (mosható)

Megjelenés

Szín Többszínű
Minta Állatok
Kód:  BABY10054
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594166547469

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15