Oldal frissítése

Bigjigs színes varázsa

4,7 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bigjigs színes varázsa

A hagyományos színes fa kocka szórakoztatja a gyermekeket hosszú órákon át. Köszönhetően a változatos színeknek, első látásra vonzzák a tekintetet. Ez a játék egyszerre tanít és szórakoztat, alkalmas nyaraláshoz, ahol sokáig le tudja foglalni a gyermekeket. A játék 3 éves kortól ajánlott.

A játék gyártója az 1985-ben alapított Bigjigs angol cég, amely csak fából készült puzzle-ket forgalmazott. Minden játékot kézzel készítettek, amiket aztán a piacon árusították. A vásárlók körében nagyon népszerűek lettek, így igyekeztek bővíteni kínálatukat, valamint postai úton történő kiszállítást és katalógusrendeléseket is lehetővé tenni. A Bigjigs cég továbbra is az eredeti család tulajdonát képezi, termékeiket az Egyesült Királyságban és Nyugat-Európában szállítják vásárlóiknak. Minden fából készült  Bigjigs fajátékot Angliában terveztek. A  Bigjigs játékok minőségét tesztelték és megfelelnek az EU és az USA összes értékesítési feltételének.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  BGJ258
Termékszám:  691621150242

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15