Oldal frissítése

Színes leporelló

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Színes leporelló

A kiságyra akasztható puha, színes leporelló már újszülött kortól alkalmas a gyermekek számára. A benne található színes képek az állatkákról, és a fekete-fehér minták a születést követő első néhány hónapban jótékony hatással vannak a gyermek látásának fejlődésére. A könyv oldalai vidám anyaggal vannak bevonva, hangot adnak ki, és lekötik a gyermek figyelmét. Található benne továbbá kis tükör és sípoló játék is.

A leporelló praktikus részét képezik a rövid szalagok, melyekkel a kis könyv összeköthető, vagy felerősíthető a kiságyra. A leporelló két- illetve háromrétegű, színtartó anyagból készült, és minőségi poliészter rostokkal van töltve, tehát nyugodtan mosható. Ez a játék kedvenc társa lesz gyermekének a kiságyban, de azon kívül is. Ideális eszközként szolgál a tapintás, látás és hallás érzékszerveinek fejlődéséhez.

Jellemzők:

Ajánlott kor:
Újszülött kortól

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Kód:  QBM078
Termékszám:  9321104834447

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05