Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Szíj Forerunner 735XT sárga és fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Szíj Forerunner 735XT sárga és fekete

Szeretne jó megjelenésű maradni sportruházatban is? Utazzon az időben.  A Garmin színes formatervezésű Forerunner márkája stílusos óraszíjakat kínál, különböző színekben.  Nemcsak egyedivé teszik az órákat, de kétségtelenül inspirációt jelent majd a barátainak.

Legfontosabb jellemzők

  • Szín: sárga-fekete
  • könnyen cserélhető
  • Egyezik az öltözékét
  • Kompatibilitás a Forerunner 735XT márkával
  • Több színben

Egyezik az öltözékével

A szíj cseréje nagyon egyszerű. Csak távolítsa el csavarhúzó használatával az egyiket és tegyen be egy másikat. Viselje a megfelelő színt az aktuális öltözékének megfelelően. A csomag tartalmazza a stifteket, a csavarhúzót, így nincs más hátra mint kiválasztani legjobbnak ítélt színt. Az egyedi színpántok külön kaphatók.

Paraméterek

Szíj

Strap colour Sárga
Csukló min. kerülete 12,7 cm
Csukló max. kerülete 20,4 cm
Kód:  PP634a97
Termékszám:  010-11251-0M
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20