Oldal frissítése

A szép arcbőrért

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

A szép arcbőrért

A bőrmasszázs  készülék ápolja az arcbőrt, és kellemes és pihentető masszázst biztosít a vérkeringés javításáért ezáltal szebbé és élettel telivé téve az arcbőrt.  A bőr kezelése során az arc nyirokrendülete stimulálódik, segíti elpusztult sejtek mechanikai eltávolítását és különböző szennyeződések eltávolítása. Növeli az aktív összetevők hatását a krémekből, maszkokból és szérumokból, amelyek gyorsabban és alaposabban szívódnak be a bőrbe. A finomabb ráncokat is kisimítja, ezáltal bőrünk puhább lesz.  Az arcápoló készlet négy különböző bőrkezelést kínál, köszönhetően a négy alkalmazási fejeknek, amelyek könnyen cserélhetők.
4 cserélhető fej:

  • puha kefével gyengéden tisztítja a bőrt a kis piszok
  • kemény kefe a vérkeringés megfelelő működéséért
  • szivacs, amelyen keresztül a bőrbe beszivárognak a jobb kozmetikai krémek, ezáltal jobb lesz a táplálkozás és a folyadékpótlás
  • egy érdes felületű fej, amely segít eltávolítani az elhalt hámréteget

A fő előnyök

  • kellemes és pihentető arcmasszázs
  • Négy különböző technika
  • 4 féle cserélhető fej
  • 2 sebesség
  • kíméletes és fájdalommentes kezelés
  • könnyű kezelhetőség

Egyedi kezelés

A hatékonyságot a  forgó mozgás még inkább növeli.  Kétféle sebesség közül választhat - alacsony és magas. A kezelés nagyon egyszerű, biztonságos és fájdalommentes, a bőrre nagyon finom hatással van. Minden bőrtípusra alkalmas. A masszázs készülék kompakt kialakításában kiemelkedik, hogy nagyon könnyű és jó fogása van. Kényeztesse bőrét luxusos gondoskodással, és otthona kényelmében,  hogy egészséges, gyönyörű és fiatalos megjelenést élvezzen hosszú ideig. 
Műszaki adatok:
Áramellátás:
2 x AA elem (nem tartozék)
Méretek:
13 × 4,7 × 4 cm
Súly:
90 g

 
 
Kód:  HRAa5857
Termékszám:  8594166100558
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20