Oldal frissítése

Segafredo Zanetti szemes kávé

segafredo szemes kávé

Segafredo szemes kávé - Szenvedélyesen olasz, azonnali élvezet!

Indulj el egy utazáson az ízek világában a Segafredo szemes kávé társaságában! Az olasz szenvedély és a kávékultúra találkozásával minden kortyban megérezheted a minőségét és kifinomultságát. A gondosan válogatott kávészemek intenzív aromával ölelnek át, felébresztve az érzékeidet. A Segafredo nem csupán egy kávé, hanem egy élmény - egy olyan élmény, amit meg kell tapasztalnod. Ne hagyd ki semmiképp: szerezd be most a Segafredo szemes kávé valamennyi változatát, és élvezd minden nap az olasz kávézás varázsát otthonod kényelmében!

segafredo szemes kávé

A Segafredo szemes kávé remek választás

A Segafredo szemes kávé használatával élvezheted a maximális frissességet, az ízek testreszabhatóságát és a hosszabb tárolási lehetőséget. Az otthoni kávéfőzés szerelmesei teljes kontrollt gyakorolhatnak a folyamat felett. Emellett környezetbarátabb opció is, mivel kevesebb csomagolást igényel. A szemes kávé így nem csupán ital, hanem egy teljes kávéélmény.

Segafredo szemes kávé - Selezione Arabica

Ez a kávé egy jól ismert és népszerű kompozíció, amely, kiváló minőségű Arabica kávészemekből áll. Finom, kellemes és könnyed íz jellemezi. A gyümölcsös-virágos illat, amely rabul ejt és elvarázsol mindenkit finomságával. A kávé ínyencei azt állítják, hogy a Segafredo Selezione Arabica autentikus olasz ízvilággal rendelkezik, amelyet semmi mással nem lehet összetéveszteni. Alacsony a koffein tartalma, így naponta többször is fogyasztható.

Segafredo szemes kávé - Selezione Arabica
Segafredo szemes kávé - Intermezzo

Segafredo szemes kávé - Intermezzo

A Segafredo Intermezzo kávé erőteljes ízű, közepesen pörkölt kávékeverék, mely karakteres aromával rendelkezik. Kiegyensúlyozott és testes ízvilágú, jellemzően olasz stílusú kávé. A gazdag és kiegyensúlyozott aromái a pörkölési fokozattól erednek, ami kiválóan kiemeli a kávé karakterét. Az Intermezzo kávé erősnek tekinthető azáltal, hogy hangsúlyozza a gazdag ízjegyeket és az intenzív aromákat.

Segafredo szemes kávé – Espresso Casa

A Segafredo Espresso Casa kávé az otthoni eszpresszófőzőkhöz készült, olasz stílusú erőteljes és karakteres kávé. A kiváló minőségű Arabica és Robusta kávészemek keveréke gazdag ízvilágot és sűrű crema réteget eredményez. Azoknak ajánlott, akik otthoni környezetben élveznék az olasz eszpresszó hangulatát. Ideális választás azoknak, akik reggelente egy intenzív, magasabb koffein tartalmú kávéra vágynak.

Segafredo szemes kávé – Espresso Casa
Segafredo szemes kávé – Selezione Crema

Segafredo szemes kávé – Selezione Crema

A Selezion Crema kávé lágyabb karakterű és lágyabb ízű, magas minőségű Arabica és Robusta kávészemek keverékéből készül. A kávé krémes réteggel rendelkezik, és enyhe savassággal párosul. Jellemzően lágyabb, könnyedebb kávéélményt nyújt, így ideális választás lehet azoknak, akik kedvelik a krémes és kiegyensúlyozott ízeket.

Segafredo szemes kávé – Selezione Espresso

A Selezione Espresso kávé erőteljes és intenzív ízvilággal rendelkezik, a tradicionális olasz eszpresszó jellegzetességeit hordozza. Általában magas minőségű Arabica és Robusta kávészemek keverékéből áll, ami intenzív aromát és sűrű textúrát eredményez. Ideális választás lehet azoknak, akik élvezik az erős, karakteres eszpresszókat.

Segafredo szemes kávé – Selezione Espresso
Segafredo szemes kávé – Passione Crema

Segafredo szemes kávé – Passione Crema

A Passione Crema kiváló minőségű Arabica és Robusta kávészemek elegáns összetétele, tele olasz eleganciával. Bársonyos és aromás. Sűrű krémmel, lágy kakaó-, mogyoró- és téli fűszerekkel a lélekkel teli kávéélményért. Általában reggel vagy ebéd után ajánlott fogyasztani, mivel az erőteljes és karakteres íze kiválóan illeszkedik a reggeli vagy ebéd utáni élénkítő kávézás hangulatához.

Segafredo szemes kávé – Passione Lungo

A Passione Lungo magában hordozza a mindennapi élet harmonikus árnyalatait. Könnyen emészthető ízvilág. Arabica és Robusta szemek lágy keveréke. Gyümölcsös és virágos, akár egy olasz nyári nap. Alacsony keserűanyag tartalom és enyhén malátás íz a gyengéd kávézás élményéhez.

Segafredo szemes kávé – Passione Lungo
Segafredo szemes kávé – Passione Espresso

Segafredo szemes kávé – Passione Espresso

A Passione Espresso a tiszta itáliai életszemléletet csempészi a csészédbe. Erőteljes és intenzív. Különleges íz világgal, az étcsokoládé és a dió kellemes árnyalataival. Kiváló Arabica és Robusta kávészemek találkozása, az elkötelezett kávéélmény érdekében, eredeti velencei pörköléssel.

Segafredo szemes kávé - Selezione Organica

Élvezd tiszta lelkiismerettel – a világ legjobb termőterületeiről származó, organikusan termesztett Arabica és Robusta fajták kiváló keverékét az eredeti velencei pörkölés biztosítja a csábító és intenzív ízélményt. Igazi olasz kávé élmény, egyedülálló csokoládés ízzel és csábítóan bársonyos cremával. A Selezione Organica elnyerte az EU ökológiai (BIO) címkéjét és a Rainforest Alliance pecsétjét egyaránt.

Segafredo szemes kávé - Selezione Organica
Segafredo szemes kávé - Storia Honduras

Segafredo szemes kávé - Storia Honduras

A blockchain technológiával a kávészemek útja átlátható és nyomon követhető a csomagon található QR-kód segítségével. A hondurasi – 51 kávégazdától származó – 100%-ban Arabica kávészemek alkotta keverék kiegyensúlyozott íze gyümölcsös jegyekkel és kellemes savassággal párosul. A termék büszkén viseli a BIO és a Rainforest Alliance pecséteket, amelyek garantálják a környezetbarát és fenntartható minőséget.

Paraméterek módosítása
15 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15