Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONAL Brilliance sampon finom / normál 1000 ml

4,8 4 értékelés

WELLA PROFESSIONAL Brilliance sampon finom / normál 1000 ml

WELLA PROFESSIONAL Brilliance sampon a vékony szálú, festett hajra, amely vitalitással és természetes erővel tölti fel a haj szerkezetét. Olyan komplex tápanyagokat tartalmaz, amelyek a szükségek mértékben hidratálják a hajat. Az E-vitamin és sárgabarack olaj megbízhatóan védi a hajat, regenerál, gyengéden tisztít és helyreállítja a haj szerkezetét. A sampon intenzív fényben tündököl és tökéletes védelmet nyújt a szabad gyökök ellen.
Aktív hatóanyagai:
Az E-vitamin és sárgabarack olaj megbízhatóan védi a hajat, regenerál, gyengéden tisztít és helyreállítja a haj szerkezetét.
Hajtípus:
Vékony szálú, festett hajra
Használat:
Vigye fel a sampont ujjaival a nedves hajra, és alaposan masszírozza bele. Ezután öblítse le és szükség esetén ismételje meg a folyamatot.
Kiszerelés:
1000 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL1027
Termékszám:  4015600117795

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10