Oldal frissítése

System Shock - Xbox DIGITAL

Előrendelési ár
15 490 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


System Shock - Xbox DIGITAL

System Shock Xbox

Egy klasszikus játék vizuálisan új változata

A System Shock Xbox új köntösben tér vissza. Az 1994-es ikonikus, eredeti játék teljesen új változata modern HD grafikát, frissített vezérlést és továbbfejlesztett felhasználói felületet kínál. Ha ehhez hozzáadjuk a legendás szinkronizáló, SHODAN eredeti szinkronját, akkor minden idők egyik legbefolyásosabb játékának újjászületését kapjuk.

System Shock Xbox

A mesterséges intelligencia világa

SHODAN, egy pszichopata mesterséges intelligencia, elfoglalta a Citadella állomást, és a legénységet kiborgokká és mutánsokká változtatta. Most pedig azon van, hogy kiterjessze uralmát az egész Földre. El kell merészkedned ennek az űrállomásnak a mélyére, és meg kell állítanod, mielőtt túl késő lenne. A feladatod, hogy megállítsd ezt a fenyegetést és megmentsd az emberiséget.

System Shock Xbox

Alkoss saját történetet a saját tempódban

A System Shock Xbox egy nem lineáris történetet kínál, amely a saját tempódban fejlődik. Minden egyes mozdulatoddal és döntéseddel befolyásolhatod az események menetét, és megmutathatod, hogyan fog alakulni a történet.

System Shock Xbox

Kihívások és lehetőségek a kibertérben

Csatlakozz a kibertérhez, törj fel rendszereket, és fedezz fel alternatív utakat és stratégiákat. A System Shock Xbox ezen aspektusa lehetővé teszi, hogy mélyebben elmerülj a történetben, és felfedezd a Citadel Station rejtett titkait.

System Shock Xbox

Testreszabás és karakterfejlesztés

Nemcsak a SHODAN kihívásaival kell megbirkóznod, hanem a készségeidet is fejlesztened kell, és a képességeidet is hozzá kell igazítanod, hogy készen állj az egyre bonyolultabb helyzetekkel és veszélyesebb ellenségekkel való szembenézésre.

System Shock Xbox

Akció-kaland az űrben

Merülj el egy akciódús kalandban, ahol lövöldözni, harcolni, mászni és ugrálni kell, továbbá fel kell tárni a Citadella zegzugos folyosóit és szobáit. Készülj fel a végtelen szórakozásra és kihívásokra a System Shock Xbox játékkal.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licenc Letölthető
Kulcs Xbox Live

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Május

Verzió

Platform Xbox - letölthető
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás
Kód:  MXESD2251
Termékszám:  G3Q-02278
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15