Oldal frissítése

SYOSS Volume Lift, 250ml

3,8 4 értékelés
Leárazás -14 %
1 790 Ft 2 090 Ft

SYOSS Volume Lift, 250ml

SYOSS Volume Lift - pěnové tužidlo
 

A Volume Lift Foam Cure Unique biztosítja az egészséges és dús hajzuhatagot a gyökerekről a hajvégeikig. Ez hozzásegíti Önt gyorsan és könnyedén a szalonszépségű frizura elkészítéséhez. A terméket nedves hajra kell felvinni mosás után, és szárítás közben védi a haját a hő okozta károsodásoktól. A termék finom formulája nem károsítja a hajat, de biztosítja a hidratálást és a szükséges tápanyagokat. Megbízhatóan védi a hajat a külső káros hatásoktól. Kölcsönözzön maximális dusságot frizurájának, tökéletes egyensúlyt teremtve a tartás és a rugalmasság között!

A hajhab hosszantartó extra erős tartást és természetes fényt kölcsönözhet hajának, miközben erősítő filmréteget képez a hajszálakon. A termék professzionális használatra is alkalmas. Könnyebb kifésülhetőséget tesz lehetővé vizes hajon, és nem enged utat a hajhullásnak. Egyedülálló módon kezeli a hajat és lelapulás elleni hatással is bír. A haja természetesen rugalmas és tökéletesen megerősített lesz nagyon hosszú ideig. Válassza ezt a remek hajformázó terméket, ami sokáig ki fog tartani!


Haj típus:
Minden hajtípusra.
Alkalmazás:
Alaposan rázza fel, majd tartsa a szórófejet lefelé. Vigye fel a nedves hajra, megfelelő mennyiségben és ne öblítse le.
Kiszerelés:
250 ml-es
Összetevők:
Víz, alkohol-denát, Bután, propán, VP / VA kopolimer, Polyquaternium-11, nátrium-benzoát, cetrimónium-klorid, tejsav, izobután, parfüm, hidrolizált kollagén, fenoxietanol, Caprylyl glikol, citromsav, linalool, limonén, benzil-alkohol, Citronellaolaj, geraniol

 
 

Összetétel

Aqua, Alkohol denat, Butane, Propane, VP/VA kopolimer, Polikvaternium-11, Nátrium benzoát, Cetrimonium-klorid, Lactic acid, Izobután, Parfum, Hidrolizált kollagén, Panthenol, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Citric acid, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, Pantolakton

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Kócolódás ellen, Külső hatások ellen

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Simító

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  STL014
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100590891
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10